Lepota

Jelena Bačić Alimpić prefarbala svoju crnu kosu! Drastično je promenila imidž: Suprug ne veruje šta vidi, nije se u tu ženu zaljubio (FOTO)

Frizura Jelene Bačić Alimpić izazvala reakcije fanova

Jelena Bačić Alimpić prefarbala svoju crnu kosu! Drastično je promenila imidž: Suprug ne veruje šta vidi, nije se u tu ženu zaljubio (FOTO)

O izgledu Jelene Bačić Alimpić ranijh godina dosta se govorilo. Bivša voditeljka, danas uspešna književnica poseduje prirodnu lepotu, kojoj malo ko može da odoli. Širok osmeh i krupne crne oči oduvek su bili njen zaštitni znak, kao i gusta crna kosa, koju su po svoj prilici i sin i ćerka nasledili od nje. Informacija da je frizura Jelene Bačić Almpić drugačija, upravo iz pomenutih razloga sve je iznenadila, ali ne neprijatno.

Pročitajte: Jelena Bačić Alimpić se skinula u kupaći- Bez stida pokazala kako zaista izgleda telo žene koja ima unuče (FOTO)

Naprotiv, Jelenini fanovi pozdravili su odluku nekadašnje voditeljke da koriguje boju kose.

Budući je u tome ona bila vrlo diskretna, nije bilo razloga za negativne komentare, ipak svetli, plavi pramenovi napravili su znatnu razliku u njenom izgledu.

Instagram

 

U dogovoru sa svojim frizerom, kojeg je putem Instagrama pohvalla, odlučila se za senčenje, samim tim njena crna kosa postala je prošarana.

Instagram

 

Frizura Jelene Bačić Alimpić privukla je dosta pažnje, a sve zato što izgleda vrlo prirodno i lepo, kao da je posvetlela na suncu.

Pročitajte: Koga da pitam za pomoć?! Snaja Jelene Bačić do detalja otkrila šta se dešava u kući između nje i svekvre posle dolaska bebe

Čini se da je Bačićki upravo ovo i bio cilj, jer se svojim novim izgledom ona radosno pohvalila na društvenim mrežama.

Slika je nastala u njenom predivno uređenom domu, u kom je stvroila divan kutak za rad, a ne krije da je najsrećnija kada joj naslednici dođu.

Instagram

 

 

Poznato je da se Jelenin sin oženio, te sada ima svoju porodicu, dok ćerka studira u inostranstvu.

Komentari (0)

Loading