Celebrity News

Tati srce zaigralo od sreće: Mina Joksimović podelila najlepše vesti, čestitke pristižu sa svih strana (FOTO)

Ćerka Željka Joksimovića tatin je ponos

Tati srce zaigralo od sreće: Mina Joksimović podelila najlepše vesti, čestitke pristižu sa svih strana (FOTO)

Ćerka Željka Joksimovića iz prvog braka, svojom lepotom oduševljava gde god da se pojavi i često je glavna tema domaćih portala i društvenih mreža, međutim nije izgled jedino čime se Mina Joksimović može pohvaliti.

Ova ambiciozna dama, po svemu sudeći odlučna je u nameri da u slavi dostigne poznatog tatu, ne gubi vreme već se posvetila obrazovanju i školovanju koje joj ide kao od šale.

Instagram

 

 

Talenat za muziku koji je po svemu sudeći nasledila od oca, ona želi da nadograđuje, pa se i školuje u tom smeru, a kada je prošle godine, ćerka Željka Joksimovića okončala studije na FMU, odmah potom upisala je i master.

Pročitajte: Crna Mina, zar i ti? Noćna mora Željka Joksimovića se OSTVARILA, ćerka donela odluku koja je roditelje ostavila bez teksta (FOTO)

Da svoje visoko obrazovanje polako privodi kraju podelila je danas na društvenoj mreži "Instagram" i prikupila salvu pohvala od pratioca, prijatelja i tatinih kolega.

Instagram

 

 

- Položen poslednji ispit na masteru, još malo pa gotovo - pohvalila se prelepa Mina i nesumnjivo tatu, kojem je srce zaigralo od sreće, učinila najponosnijim.

Komentari (2)

Loading