Celebrity News

Crna Mina, zar i ti? Noćna mora Željka Joksimovića se OSTVARILA, ćerka donela odluku koja je roditelje ostavila bez teksta (FOTO)

Ćerka Željka Joksimovića rešena je da prestigne slavnog oca

Crna Mina, zar i ti? Noćna mora Željka Joksimovića se OSTVARILA, ćerka donela odluku koja je roditelje ostavila bez teksta (FOTO)

Da je ćerka Željka Joksimovića talentovana za muziku to čak i vrapci na grani znaju. Kako bi sutradan bila najbolja u svom poslu Mina se godinama u tom smeru školuje.

Pročitajte:Ljubavi, DOČEKALI SMO: Suze radosnice u domu Željka i Jovane! Najlepše vesti potvrđene na Instagramu, svi čestitaju (FOTO)

Prošle godine okončala je studije FMU, a odmah potom upisala je i master, koji bi do kraja ove godine  takođe trebalo da privede kraju. 

Instagram

 

Izvor blizak porodici Joksimović tvrdi da je školovanje najpre Minina velika želja, ali istovremeno i pravac koji joj je Željko predstavio kao najbolji, što ona slepo prati.

Pročitajte:Ćerka Željka Joksimovića promenila lični opis! Pogledajte novo lice kojim se pohvalila na Instagramu: Pratioci zapanjeni (FOTO)

Navodno, dogovor je bio da ćerka Željka Joksimovića prvo okonča školovanje, a da se potom angažuje na poslovnom planu, a po svemu sudeći ona je malo sa tim poranila.

Instagram

 

Mina je, naime, uslikana u očevom studiju sa slušalicama na ušima i mikrofonom pred sobom, te se odmah pretpostavilo da je zasukala rukave.

Pročitajte:Najlepša devojka Valjeva, odmah se zaljubio: Ovako je prva Željkova supruga izgledala u mladosti, sušta suprotnost Jovani

Jedino što je nemoguće pretpostaviti je da li će ćerka Željka Joksimovića krenuti u pevačke vode ili je zanima komponovanje.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading