Celebrity News

Mora li svaka maćeha da bude zla? Odnos Milene Radulović i Ognjenove dece će vas zaprepastiti (FOTO)

Dečko Milene Radulović otac je dvoje dece

Mora li svaka maćeha da bude zla? Odnos Milene Radulović i Ognjenove dece će vas zaprepastiti (FOTO)

Ata Images

Da je novi dečko Milene Radulović ni manje ni više već Ognjen Janković frontmen grupe Beogradski sindikat doznalo se pre par dana kada se zaljubljen par po prvi put zajedno pojavio pred fotoreporterima. Mada povod nije bio nimalo radostan svi danima pišu o romansi lepe glumice i muzičara.

Kao i svaki požrtvovani partner Janković je svoju izabranicu podržao u borbi koja traje već tri godine, a reč je o suđenju sa Mikom Aleksićem, stoga se pre par dana sa njom pojavio u Višem sudu u Beogradu.

Pročitajte: Cipele Milene Radulović želećete po svaku cenu za svoje svečane prilike - Pogledajte šta znači savršeno kombinovanje (FOTO)

Da podsetimo, Milena je svog bivšeg učitelja glume tužila za zlostavljanje, a tužbi se pridružilo još devojaka te su svi mislili da će proces biti vrlo brzo priveden kraju u korist žrtava, nažalost, suđenje još uvek traje što Radulovićevu nijednog momenta nije pokolebalo da iznese svoj stav i priseti se pred sudijama i advokatima gorke prošlosti.

Snagu je ona pronašla u podršci roditelja, mlađoj sestri, a svakako i Ognjenu koji je uz nju od prvog dana.

Ata Images

 

Novi dečko Milene Radulović do pre godinu dana bio je u braku sa Bojanom Janković. 

Kraj voditeljke je proveo 15 godina i ima dve ćerke Zoju i Iskru, kojima nastoji da bude najbolji otac na svetu. 

Pročitajte: "Nisam znala da imam toliko snage" - Milena Radulović emotivno komentariše sve što joj se događalo ove godine (VIDEO)

Ispričao je svojevremeno za medije Ognjen da je i sam dete razvedenih roditelja te da su njegovi pravi primer da je uvek bolje dobar razvod nego loš brak. Do poslednjeg trena gajio je zdrav odnos i sa ocem i sa majkom iako je bio vrlo mali kada su se rastali. 

Instagram

 

Po uzoru na njih on danas vrlo pažljivo postupa sa svojim mezimicama, trudeći se da im prenese ljubav i podršku, a pretpostavlja se da je i Milena vrlo uključena.  

Komentari (0)

Loading