Celebrity News

Novi DEČKO Milice Pavlović: Zgodan je i svi ga znate sa televizije, pogledajte prve zajedničke fotografije! Drže se za ruke, sve puca

Novi dečko Milice Pavlović godinama je najstrože čuvana tajna za medije

Novi DEČKO Milice Pavlović: Zgodan je i svi ga znate sa televizije, pogledajte prve zajedničke fotografije! Drže se za ruke, sve puca

Mina Dishlenkovich

Otkako je okončala vezu sa mladim sportistom Nikolasom Saveljićem javnost i mediji ne mogu da prihvate činjenicu da je Milica Pavlović solo. Gde god da je sretnu zapitkuju je o njenom ljubavnom životu, što mladu i uspešnu pevačicu pomalo iritira ali uvek ljubazno odgovara na sva pitanja pa čak i kada se pređe granica dobrog ukusa.

Pročitajte: Tek što su snimile duet - Karleuša i Milica Pavlović se JAVNO POKAČILE, pročitajte prepisku u kojoj se raspravljaju (FOTO)

Pavlovićeva je već toliko godina na estradi pa ume da se snađe u svim situacijama, ipak čini se da ni novinare ni publiku nije uspela da ubedi u to da nema dečka, te se svi stalno pitaju ko je novi dečko Milice Pavlović i zašto ga ona skriva...

 

Instagram

 

Činilo se da folk zvezda, koju uskoro očekuje koncert u Areni, zaista trenutno nije zainteresovana za ljubavne igrice, koje bi joj unele pometnju na njenom profesionalnom putu.

Svima priča da joj je fokus trenutno na pripremi spektakularnog nastupa koji je najavila publici, dok uporedo svakog vikenda peva, a posebno voli kada je angažovana za poslovne događaje kakav je bio onaj sinoć na kom je zablistala.

Pročitajte: Majka Milice Pavlović se prvi put javno oglasila - Ovo je Mirjana Đorđević i ćerki s kojom ne priča ima da poruči SAMO JEDNO (FOTO)

Milica se, naime, pojavila na promociji jednog brenda i svojim numerama podigla atmosferu do usijanja, a vrhunac večeri bio je kada joj se zgodni momak pridružio na sceni u uhvatio je za ruku.

Instagram

 

Svi su odmah posumnjali da je u pitanju novi dečko Milice Pavlović, a budući da su jedno drugo tagovali pa snimke objavili na Instagramu vrlo lako se moglo doznati ko je zapravo momak.

Reč je o mladom umetniku Stanoju Budimkiću.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading