Celebrity News

Ispovest koja slama srce! Borba za majčinstvo Extra Nene ostavila trag: Nesrećni slučaj je doveo do toga da ne postane majka (FOTO)

Bivši muž Extra Nene slabo je poznat široj javnosti

Ispovest koja slama srce! Borba za majčinstvo Extra Nene ostavila trag: Nesrećni slučaj je doveo do toga da ne postane majka (FOTO)

Bivši muž Extra Nene osvojio je srce pevačice nakon svega nedelju dana. Upoznali su se 2009. godine nakon sedam dana ponovo sreli, a već osmog razmenili su bračne zavete.

Nažalost, bajka poslednje predstavnice Jugoslavije na Eurosongu, nije potrajala, a sve se dogodilo u strogoj tajnosti.

Pročitajte: Ponovo zaljubljena? Misteriozni muškarac prati Katarinu Radivojević u stopu, kakav frajer! (FOTO)

O svom braku pa i razvodu nedavno je po prvi put za medije Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena progovorila a odmah nakon njene ispovesti mediji su sve učinili da doznaju ko je gospodin koji joj je ukrao pa slomio srce.

Bivši muž Extra Nene je Miroljub Jevtić, doktor nauka iz oblasti saobraćaja i profesor na Univerzitetu, koji je u  vreme bračne zajednice sa pevačicom bio na funkciji zamenika direktora Železnica Srbije.

Po Neninoj izjavi razvod se dogodio spontano i bez mnogo drame i to kada je osetila da nestaje sve ono što ju je za izabranika vezivalo. Ako se izuzmu poslednja dešavanja koja su dovela do razlaza pevačica tvrdi da je u braku veoma uživala, da jako ceni tu instituciju te da bi se ukoliko bi se prilika pojavila ponovo udala.

instagramprintscreen

 

Ni zbog čega se ne kaje, jer smatra da je sve došlo i otišlo u svoje vreme, a istog je stava i po pitanju majčinstva, što nažalost nije iskusila.

Pročitajte: Svi su mislili da je sjajna sestra, a onda se oglasio on! Lepa Brena na stubu srama zbog svega što je uradila bratu

U intervjuu koji se danima prepričavao u javnosti priznala je da je kao mlada imala prilike da se ostvari u ulozi majke, ali da je bilo nekih nesrećnih slučajeva koji su doveli do nepoželjnog ishoda. Satisfakciju je pronašla u profesuri te decu kojoj predaje smatra svojom. 

Ata Images

 

Stava je da su kontejneri prepuni beba, te da nije važno ko te rodi, već ko te gaji. Priznaje da ima više novca da bi sigurno usvojila ne jedno, nego dvoje dece. Ipak, smatra da je najlepše kada žena može da rodi svoje dete i da ga gaji sa voljenim čovekom.

Komentari (0)

Loading