Celebrity News

Svi su mislili da je sjajna sestra, a onda se oglasio on! Lepa Brena na stubu srama zbog svega što je uradila bratu

Brat Lepe Brene takođe je vrlo taletnovan za muziku

Svi su mislili da je sjajna sestra, a onda se oglasio on! Lepa Brena na stubu srama zbog svega što je uradila bratu

Mada izuzetno talentovan i vredan brat Lepe Brene nije imao sreće da postane mega zvezda kao sestra.

Faruk Jahić ima slavujski glas, nažalost, samo mali krug ljudi mogao je do pre par godina da se uveri u njegovu darovitost.

Pročitajte: Fotografija koja je zapalila Instagram! Lepa Brena u toplom zagrljaju muža mlađe koleginice: Šta će reći Boba? (FOTO)

Pre sedam godina, tačnije, on se pojavio u emisiji „Nikad nije kasno“, bio je jedan od takmičara, a iz publike ga je bodrila ko drugi do sestra.

Instagram

 

U jednom momentu brat i sestra su čak i zapevali na sceni zajedno, a posle su pojasnili zašto Brena nikada bratu nije pomogla u karijeri.

Pročitajte: Brineta ili plavuša: evo kako su se mlade zvezde snašle u novom muzičkom okršaju Red Bull SoundClash: The Takeover

– Bilo bi previše Jahića na estradi, a ja sam to prepustio sestri, koja je to znala bolje da iznese – rekao je duhovito tada Faruk, na šta se Brena nadozvezala rečima da se pomalo oseća krivom što nije nešto po tom pitanju preduzela.

Splet okolnosti, nepažnja, neovoljna želja sve to zajedno dovelo je do toga da brat Lepe Brene krene nečim drugim da se bavi, dok mu je muzika ostala tiha patnja.

Instagram

 

Na svi porodičnim slavljima on ipak voli da se lati mikrofona, što raduje goste jer to radi s puno topline u glasu, što bi se reklo iz duše.

Pročitajte: Jahta, šampanjac, sve puca od luksuza: Boba Živojinović proslavlja jubilej, Lepa Brena prva čestitala

Budući da za sedam godina Faruk nije snimio pesmu, niti album veruje se da je smatrao da je ipak kasno za nove profesionalne početke.

 

Komentari (0)

Loading