Celebrity News

Ana Stanić pokazala sina! Vuk je sada veliki momak, pogledajte u kakvog je lepotana stasao (FOTO)

Sin Ane Stanić veliki je momak

Ana Stanić pokazala sina! Vuk je sada veliki momak, pogledajte u kakvog je lepotana stasao (FOTO)

Iako svoju i intimu svoje porodice popularna pevačica brižljivo čuva za sebe, sin Ane Stanić i nekadašnjeg košarkaša, a sada biznismena Momčila Lavrnića sve češće krasi njen "Instagram" profil i može se reći da je Vuk postao prava zvezda maminog naloga.

ATA Images

 

 

Budući da kao mlađi, tinejdžer nije preterano voleo da se slika, kao i to da je njegova intima bila prioritet pop pevačici, nismo mnogo prilike imali da ga u javnosti ugledamo, međutim kako živimo u eri socijalnih mreža, Ana nije odolela da sa svetom podeli kakvog je lepotana rodila.

Pročitajte: Ona u kristalima, mladoženja lep kao Apolon! Pogledajte fotografije sa venčanja Ane Stanić, OVU venčanicu više niko nikad nije obukao

Danas je na pomenutoj društvenoj mreži osvanulo još nekoliko njenih objava sa mezimcem, a koliko je dečak porastao i da pevačica i te kako ima čime da se ponosi, upravo smo se ovim putem i uverili.

Instagram

 

 

Naime, povod da se mama i sin fotografišu i sa pratiocima podele zajedničke trenutke jeste dvanaesti rođendan koji sin Ane Stanić proslavlja na posebnom mestu. 

Instagram

 

 

Oni su se, naime upustili u karting avanturu najverovatnije po želji slavljenika koji je od mame štošta dobro nasledio, između ostalog i ljubav prema prirodi, sportu i svim zdravim navikama koje pozitivno utiču na odrastanje svakog deteta.

Instagram

 

 

- Moje malo divlje pilence je skoro pa momak. Ljubi ga mama u svezu frizuricu, plavo oko i veliko srce! 12 - napisala je Ana uz niz fotgrafija.

Instagram

 

 

Fotke su privukle veliku pažnju, te je tinejdžer prikupio mnoštvo čestitki i lepih reči, a ništa manje komplimenata nije pridobila ni ponosna mama koja mnogima može poslužiti kao u primer kada je u pitanju vaspitavanje i usmeravanje dece.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading