Lifestyle

Nove fotografije govore više od 1000 reči: Šta se ovo dogodilo Marijani Mateus?! (FOTO)

Lepota Marijane Mateus nešto je što već na prvu loptu osvaja

Nove fotografije govore više od 1000 reči: Šta se ovo dogodilo Marijani Mateus?! (FOTO)

Koliko njih bi nakon samo kratkog pogleda na najnovije fotografije Marijane Mateus iz teretane reklo da je ona baka? Verovatno bi mali broj tu činjenicu potvrdio, a sve zbog toga što bivša supruga kralja šećera Miodraga Kostića i fudbalskog trenera Lotara Mateusa izgleda poput devojčice. Lepota Marijane Mateus, nasleđena, pa i ona na kojoj je godinama dizajnerka radila osvaja već na prvi pogled i jedan je od njenih najvažnijih aduta, kao i savršeno izvajana figura.

Pročitajte: Praznična bajka: Marijana Mateus odškrinula vrata svog luksuznog penthausa u Londonu: Ovakvu novogodišnju dekoraciju još niste videli (FOTO)

Instagram

 

Uprkos tome što je početkom jeseni napunila 51 godinu Marijana izgleda besprekorno. Slike iz teretane najbolje tome svedoče. Na njima ona pozira u kratkoj bodi majici i helankama koje ističu njene obline, uzak struk i liniju kakvom se retko koja i mnogo mlađa žena,  može pohvaliti.

Pročitajte: Nećete je prepoznati ni za tri života! Pogledajte jedinu fotografiju Marijane Mateus i Koleta iz doba velike ljubavi

Instagram

 

 

Prirodna lepota Marijane Mateus gotovo svakoga ostavlja bez daha, mnogi muškarci joj kao mlađoj nisu mogli odoleti, a ništa drugačija statistika nije ni danas kada je baka unuka. Marijana pleni i neverovatnom inteligencijom i harizmom, a pozitivan duh i široh osmeh na licu takođe su nešto čime može da se pohvali.

Pročitajte: Dragane moj, volim te! Marijana Mateus blista u zagrljaju uglednog advokata, veliko slavlje u Novom Sadu FOTO

Instagram

 

 

 

Komentari (1)

Loading