Celebrity News

Zvezda je rođena! Sin Peđe Stojakovića tatina je slika i prilika i već opasno preti da ga nadmaši na košarkaškom terenu (FOTO)

Sin Peđe Stojakovića tatin je veliki ponos

Zvezda je rođena! Sin Peđe Stojakovića tatina je slika i prilika i već opasno preti da ga nadmaši na košarkaškom terenu (FOTO)

Svima je već dobro poznato da je sin Peđe Stojakovića, jednog od najzvučnijih imena domaće i svetske košarke, smelo krenuo tatinim stopama i pokazao zavidan talenat.

twitter printscreen

 

 

Oko Andreja Stojakovića uveliko se otimaju neki od najpoznatijih američkih koledža, pa nije čudo što košarkaški as i njegova supruga Aleka Kamila, ne kriju koliko su ponosni na svog najstarijeg naslednika.

Pročitajte: Posle toliko godina ponovo suza na Kamilinom licu - Peđa Stojaković nas je upravo oduševio NAJLEPŠIM VESTIMA iz Amerike (FOTO)

Devetnaestogodišnji sin Peđe Stojakovića istakao se u srednjoj školi "Jesuit High" svojim izvanrednim performansama na košarkaškom terenu i impresivnim nastupima privukao je veliku pažnju mnogih prestižnih koledža.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alekakamila (@alekakamila)

 

Postizao je prosečno više od 25 poena po utakmici i hvatao 9,3 skoka po meču. Njegova igra pokazuje raznovrsnost i sposobnost da doprinese timu na mnogo načina, a on je jednom prilikom priznao da je veći deo svojih veština naučio od slavnog oca.

Kako je rekao, Andrej sebe vidi kao svestranog igrača koji može mnogo toga da uradi na terenu, što naravno proizilazi iz rada sa ocem, a svih tih sitnica kojima ga je Peđa naučio on se pridržava i mnogo mu pomažu u toku igre.

Profimedia

 

 

Iako mlad, sin Peđe Stojakovića poseduje ogromno samopouzdanje, ali je svestan i čenjenice da mora vredno da trenira kako bi nadmašio proslavljenog Peđu, pa je jednom prilikom izjavio da će se truditi da uvek da svoj maksimum kako ga ne bi još dugo upoređivali sa ocem. 

Pročitajte: Nova zvezda Instagrama - Ćerka Peđe Stojakovića i Aleke Kamile je preslikana otac i izgleda kao manekenka, pogledajte prvu fotku

Pored talenta koji je od tate nasledio, mnogi se slažu da Andrej i Peđa neverovatno fizički liče, a svakako je vidna sličnost i sa njegovom mamom Grkinjom, koja je naširoko poznata po neverovatnoj lepoti.

Instagram

 

 

 

Inače, pored najstarijeg Andreja, Peđa i Aleka imaju još dvoje dece, ćerku Milu i sina Maksima.

Komentari (0)

Loading