Celebrity News

Đole Đogani je rekao svoje...Vesna još uvek nema što i Slađa! Sukob bivše i sadašnje žene se nastavlja (FOTO)

Sukob Vesne Đogani i Slađe Delibašić publika je ispratila u stopu

Đole Đogani je rekao svoje...Vesna još uvek nema što i Slađa! Sukob bivše i sadašnje žene se nastavlja (FOTO)

Kada se pre više od deceniju i po javno pred kamerama dogodio sukob Vesne Đogani i Slađe Delibašić, bivše i sadašnje supruge Đoleta Đoganija, javnost je ostala zatečena.

Danima se prepričavalo koja od dve supruge čuvenog dens igrača i muzičara je u pravu, da li ona koja mu je rodila dvoje dece Silviju i Marinelu, sa njim izgradila muzičko ime i stekla materijalno bogatstvo ili pak ona koja je u tom momentu tek kročila u njegov život.

Pročitajte: Ćerko, zar i ti? Noćna mora Vesne i Đoleta Đoganija se ostvarila - Ćerka Laura donela odluku koja je roditelje ostavila bez teksta (FOTO)

Postojalo je verovanje kako u medijima, tako i u javnosti da je Đole Slađu sa Vesnom prevario, s druge strane se pričalo da je brak muzičkog para kada se Vesna pojavila bio već pred pucanjem.

Printscreen Prva Tv

 

Ko je koga prevario i šta se tu zapravo dogodilo, ko je u pravu, a ko u krivu i danas se vrlo često nagađa, do prave istine, nažalost, niko nije došao jer svako od aktera iz čuvenog ljubavnog trougla ima svoju priču.

Instagram

 

Uprkos tome, javnost vrlo često voli da se priseti kako je izgledao sukob Vesne Đogani i Slađe Delibašić, posebno ta tema postaje aktuelana kada neka od njh dve dospe na male ekrane i  ispriča ponešto o svom privatnom životu.

Boško Karanović

 

Govorkanja o svađi staroj više od 15 godina izrodila su se i nakon Vesninog gostovanja kod Sanje Marinković u emisiji gde je javno istakla da je udajom za Đoleta konstantno osećala pritisak, ni manje ni više nego zbog Slađe, koja je u to vreme a i dan-danas važi za najzgodniju ženu naše dens-pop scene ali i odličnu domaćicu koja se savršeno snalazi u kuhinji.

Pročitajte: Sav novac su uložili u ovu nekretninu - Zaslepiće vas luksuz u kom žive Vesna i Đole Đogani (FOTO)

Istakla je Vesna se prvih par godina stalno upoređivala i takmičila sa Slađom, bar kada je o izgledu reč, ali da u kuhinji do dan-danas nije uspela da je nadmaši.

Instagram

 

Bivša i sadašnja supruga Đoleta Đoganija odavno su zakopale ratne sekire u korektnim su odnosima i svaka vodi svoj život najbolje kako zna i ume.

Komentari (0)

Loading