Celebrity News

Ovako su izgledali u vreme NAJVEĆE LJUBAVI: Nikad viđena fotografija Anje i Mande objavljena s posebnim razlogom (FOTO)

Anja i Milorad Mandić - slika puna uspomena

Ovako su izgledali u vreme NAJVEĆE LJUBAVI: Nikad viđena fotografija Anje i Mande objavljena s posebnim razlogom (FOTO)

Ata Images

Anja i Milorad Mandić Manda voleli su se ludo i sa puno energije. Njih dvoje pre 17 godina dobili su sina Andriju, a tim povodom, Anja je objavila do sada neviđenu fotografiju iz porodičnog albuma.

Naime, ona je objavila fotografiju sa početka njihove romanse uz prelep opis: "Na današnji dan ovi tinejdžeri postali su roditelji! Srećan ostao Andrija".

Ata Images

 

Anja i Milorad Mandić zajedničkim snagama vaspitavali su sina, a onda ih je Manda prerano napustio. Anja je ostala slomljena, ali pun ljubavi i sa misijom da njihovom sinu bude i otac i majka. O tome da li sa Andrijom govori o Mandi, svojevremeno je otkrila:

Pročitajte: Poseban muškarac zalečio je rane - Anja Mandić objavila ko je nova očinska figura njenom sinu Andriji, pogledajte prvu fotografiju

- Jako je važno imati sa detetom otvoren odnos. Kao što dete ne treba da laže svog roditelja, tako i obrnuto. Bitno je da kažete detetu i kada nismo dobro. Mi nismo nadljudi i superljudi. Imamo prava da nešto i ne znamo. Imamo prava i da se ne snađemo. Mislim da je to ono što njima daje sigurnost sutra kada se sretnu sa stvarima koje su im neobjašnjive da mogu da kažu sebi, OK ne razumem, ali idemo polako. Uvek mi je bilo važno da sa sinom budem otvorena. Tako je bilo i u ovoj situaciji. On je pre svega jedno svesno dete i mi vrlo otvoreno pričamo o stvarima i prosto to je naša realnost - rekla je glumica.

 

Komentari (0)

Loading