Celebrity News

Detalj iz bebine sobe iznenadio sve: Anđelka Prpić ne krije da je teško, porukom je mnoge dirnula u srce (FOTO)

Ćerka Anđelke Prpić mezimica je čitave porodice od prvoga dana

Detalj iz bebine sobe iznenadio sve: Anđelka Prpić ne krije da je teško, porukom je mnoge dirnula u srce (FOTO)

ATA Images

Pre manje od nedelju dana ćerka Anđelke Prpić došla je na svet, a glumica i njen izabranik dali su joj predivno ime Čarna. Svi se sećaju glavne junakinje Čarne Malbaš koju je Anđelka pre desetak godina maestralno odigrala a reč je o njenoj prvoj ulozi u seriji. Projekat “Žene sa Dedinja” potpuno je opčinio publiku a lepoj Anđi osvetlao put ka daljim saradnjama.

Pročitajte:TIK PRED POROĐAJ! Anđelka Prpić objavila vesti koje su RASPLAKALE SVE: Ne mogu više da krijem šta mi Marko radi (FOTO)

ATA Images

 

Usledio je potom sitkom “Andrija i Anđelka” a od toga trena lepa Požarevljanka niže projekat za projektom. Dosta poslednjih godina Anđelka radi, sve svoje napore ona ulaže u karijeru, ipak čini se da joj je privatni segment važnija stavka.

 

Pročitajte:Otkriven POL BEBE Anđelke Prpić! Oduševljenje ne prestaje, posle sina Jakše glumica će ovog puta roditi... (FOTO)

 

Boško Karanović

 

Taman kada je utabala svoj glumački put ostala je u drugom stanju i potpuno se dolasku novog člana posvetila. Čarna je stigla baš na vreme i potpuno očarala ponosne roditelje koji se prilagođavaju novim zadacima. 

Pročitajte:Otac Anđelke Prpić ne može više da ćuti! Javno izneo stav o ćerki i njenom novom dečku, POTRES u porodici (FOTO)

ATA Images

 

Budući da je reč o Anđinom drugom detetu, ona iz prvog braka ima sina Jakšu, svi su pomislil da će za nju odgajanje bebe biti mačiji kašalj. Ništa joj nije nepoznato, kroz neprospavane noći, menjanje pelena već je prošla, međutim da li je baš tako?

Pročitajte:ČESTITAMO! Porodila se Anđelka Prpić, devojčica dobila ime koje je glumica nosila u popularnoj seriji FOTO

Instagram

 

Najnovijim objavom ona je upravo sa ovim pitanjem na usnama ostavila svoje pratioce. Naime, na svom profilu na Instagramu objavila je sliku pamfleta sa porukucama o majčinstvu. Na jednoj od njih stajalo je: “Majka se ne rađa nego postaje, daj sebi vremena”

Pročitajte:I prijatelji su ćutali: Anđelka Prpić 10 dana krila da se porodila, ovo je razlog

Instagram

 

Nakon ovog gesta glumice svi su ostali zatečeni jer se ne zna da li je ove reči podrške ona uputila samoj sebi ili pak drugim mamama koje u istom času proživljavaju što i ona.

Pročitajte:Fotografija koju smo čekali: Anđelka BLISTA u venčanici, Marko pored nje prelep i elegantan! Čestitke pristužu (FOTO)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading