Celebrity News

Igor Kojić pokazao voljenu ženu, komentari se samo nižu! Posle raskida, ponovo srećan (FOTO)

Emotivni život Igora Kojića sve interesuje

Igor Kojić pokazao voljenu ženu, komentari se samo nižu! Posle raskida, ponovo srećan (FOTO)

Emotivni život Igora Kojića u poslednje vreme prilično je turbulentan. Od razvoda sa Severinom, mnogi su se pitali ko je osvojio njegovo srce, a zatim je u javnosti isplivala informacija o njegovoj vezi sa mladom glumicom Teodorom Bjelicom.

Par je raskinuo posle nekoliko meseci veze, a emotivni život Igora Kojića ponovo je postao tema broj jedan.

- Igor i Teodora su raskinuli pre nekoliko nedelja. Inicijator je bila Teodora, koja je shvatila da Igor nikako nije za nju. To su joj rekle i sve prijateljice, ali ona je bila baš zaljubljena u njega. Ipak, s vremenom su počele nesuglasice, te je ona shvatila da Igor ne želi ozbiljnu vezu i da nije za nju. To je sve počelo da je guši. Sela je s njim i objasnila mu da je najbolje da zasad naprave pauzu. Igoru nije bilo pravo, ali složio se s njenom odlukom. Nije dugo patio, već neko vreme izlazi s društvom. Baš se opustio, tako da nikog ne treba da iznenadi ako uskoro bude našao novu devojku - rekao je za medije izvor blizak Igoru.

Pročitajte: Igor Kojić otišao iz Srbije, za sve je kriva ONA - Keba i Olja neutešni, nikako nisu uspeli da ga zadrže (FOTO)

Ipak, da li je Kebin sin našao novu devojku javnosti nije poznato, ali je otkrio ko je u njegovom životu najvažnija žena i najveća ljubav.

Igor je objavio fotografiju sestre Nataše, a komplimenti na račun njene lepote počeli su da se nižu.

Instagram

 

Podsećamo Nataša već godinama živi u Americi, te se njih dvoje viđaju samo kada Igor ima vremena da je poseti, pa jedno drugom najviše nedostaju.

Komentari (0)

Loading