Lifestyle

Iz Kebine luksuzne vile u ovakav stan! Šokiraćete se kad vidite u kakvim uslovima Nataša Kojić živi u Americi, ovo su krili godinama (FOTO)

Dom Nataše Kojić daleko je od Srbije

Iz Kebine luksuzne vile u ovakav stan! Šokiraćete se kad vidite u kakvim uslovima Nataša Kojić živi u Americi, ovo su krili godinama (FOTO)

Iako su joj mnogi predviđali blistavu muzičku karijeru započetu pesmom "Fatalna i plava" koja je i danas veliki hit, ćerka Dragana Kojića Kebe odlučila je gotovo preko noći da napusti domaću javnu scenu, spakovala kofere i otišla na drugi kontinent. Dom Nataše Kojić, već punih 13 godina je Amerika, gde polako ostvaruje sve što je oduvek želela. Kako su mediji pisali, Srbiju navodno nije posetila više od deceniju zbog statusa azilanta u postupku koji ima u Americi. Naime, kada bi jednom napustila tu zemlju, više ne bi mogla da se vraća. Zbog toga porodicu viđa samo kada je oni posete, a prošlog leta domaći mediji su izveštavali i o tome da se deklarisala kao pripadnica LGBT populacije, upravo zbog papira.

Pročitajte: Pre dve decenije postigla vrtoglavi muzički uspeh a onda nestala - Evo kako danas izgleda Kebina i Oljina ćerka Taša (FOTO)

Nataša je u Sjedinjene Američke Države otišla kao stipendista prestižnog univerziteta "Berkli", bila je odličan student i sada se bavi komponovanjem muzike za filmove  i serije, koje možete čuti u brojnim ostvarenjima strane produkcije, a nedavno je započela saradnju sa “Netfliksom”, bila je deo ekipe filmskog ostvarenja "Megan" za koji je zajedno sa kompozitorom Jonom Marfijem, pisala muziku.

Budući da je veoma aktivna na društvenim mrežama gde sa pratiocima često deli trenutke iz svoje svakodnevnice, putem istih imali smo prilike da zavirimo u dom Nataše Kojić, idealan za predah od napornih obaveza i pravo uživanje. 

Pročitajte: "Plačem za njom svakog dana" - Dragan Kojić Keba objavio LOŠE VESTI o ćerki Nataši, svi pružaju podršku

Kebina mezimica, naime napravila je nekoliko fotki iz spavaće sobe u kojoj dominiraju svetli tonovi i u kojem centralno mesto zauzima veliki udoban bračni krevet, kao i iz kupatila gde je za potrebe "Instagrama" ona veoma originalno ispozirala i prikupila mnoštvo lajkova i komentara.

Reklo bi se da Nataša u tuđini i te kako uživa i da polako ostvaruje svoj američki san, kao i da će dom Nataše Kojić i naredni period zasigurno ostati Amerika, a kada reši sve vezano za papire pretpostavljamo da će u Srbiju dolaziti samo kako bi posetila porodicu i prijatelje. 

Komentari (0)

Loading