Celebrity News

Nikola Rađen prvi put sa sinom i ćerkama: Evo kako se starije sestre ponašaju prema malenom Alekseju (FOTO)

Sin i ćerke Nikole Rađena prvi put zajedno pred kamerama

Nikola Rađen prvi put sa sinom i ćerkama: Evo kako se starije sestre ponašaju prema malenom Alekseju (FOTO)

Sin i ćerke Nikole Rađena najveće su bogatstvo zlatnog vaterpoliste, koji uprkos malom pehu koji mu se dogodio pre par godina a tiče se testa na narkotike, može da se pohvali brojnim uspesima u karijeri starim i novim.

Pročitajte: Ovde ih je Rađen ostavio posle razvoda- Evo gde Ana Kokić živi sa ćerkama, kad vidite kuhinju sve će vam biti jasno (FOTO)

Nekako je Rađen uspeo svoje probleme da reši, kako sam sa sobom tako i sa savezom i klubovima za koje je kasnije igrao,a budući da je to deo prošlosti mnogi roditelji mu danas poveravaju svoje mališane da ih uči plivanju i drugim vaterpolo veštinama.

Sin i ćerke Nikole Rađena takođe su prošli ozbiljnu tatinu obuku. 

Tea i Nina, koje ima iz braka sa Anom Kokić odavno, maleni Aleksej koje mu je rodila druga supruga Milica Ristić, tek nedavno, a mada ima nepunih sedam meseci odlično se snalazi u bazenu, čime se ponosni tata istoga trena pohvalio na Instagram profilu.

Upravo u prostorijama bazena, gde se Rađen oseća kao u svom luksuznom domu, posebno renoviranom nakon venčanja, nastala je prva porodična fotografija na kojima sin i ćerke Nikole Rađena 

Možda je ovakvih sadržaja bilo i više, međutim sportista je baš ovu odlučio da podeli sa Instagramerima, čime je izazvao divne komentare.

Pročitajte: Tek si se oženio, SRAM TE BILO- Rađen uhvaćen, bacio je oko na OVU poznatu voditeljku! Trudna supruga pojma nije imala (FOTO)

Na osnovu jednog kadra i osmeha Tee i Nine moglo se zaključiti koliko ima je drago što se sa malenim bratom fotografišu, a nagađa se da ga obožavaju i u svemu mu udovoljavaju.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading