Celebrity News

Tika Stanić napustio dom, spava u hotelu! Preko prevare ne može da pređe, akterima je poručio samo jedno: Supruga neutešna (FOTO)

Druga supruga Tihomira Stanića važna je figura u životu glumca

Tika Stanić napustio dom, spava u hotelu! Preko prevare ne može da pređe, akterima je poručio samo jedno: Supruga neutešna (FOTO)

Luka Šarac

Druga supruga Tihomira Stanića Jelena Mujović prošla je sve faze u kojima se umetnik nalazio.

Budući da je i sama u sličnom poslu, imala je razumevanja za njegove nedoumice, manjak samopouzdanja, pa i tehnike kojima je pokušavao to da prevaziđe, svakako je reč o kocki i alkoholu.

Popularni glumac bio je jedno vreme sklon svakakvim porocima, ali ima već deceniju i po, ako ne i dve, kako se toga manuo, a sve zahvaljujući jednoj od naslednica.

Pročitajte: Ovo je jedina zajednička fotka Tihomira Stanića sa ženom koja mu je rodila dve ćerke! Sada je jasno zašto se priča da su pred razvodom

Starija naslednica ukazala mu je na grešku, a on je shvatio da ne želi više nikada pred društvom ili bilo kim drugim da je obruka.

Dozvao se pameti, a od tog trena počeo je više i da radi, tako da danas ima obilje glavnih uloga kako u pozorištu, tako i na televiziji.

Facebook

 

Glumac i otac dve lepotice koje su posvećene humanitarnom radu, niže projekat za projektom zbog čega je često ekipi magazina Story bio jedan od sagovornika.

U nekoliko navrata, a za potrebe fotografisanja, našli smo se s Tikom u jednom od hotela na Terazijama, koji drži njegov dobar prijatelj, a budući da mu je to postala praksa, našalio se da on zapravo u hotelu provodi najveći deo svog slobodnog vremena te da se čak tu i preselio.

Boško Karanović

 

Nakon ove izjave su objavili da je supruga Tihomira Stanića zaslužna što je on napustio dom u centru grada i preselio se u hotel, te da u njegovom braku ne štima sve kao pre, što je on oštro demantovao.

Nedavno je ponovo gostovao u jednoj televizijskoj emisiji, gde je takođe pričao o svojoj životnoj saputnici i ćerkama na koje je izuzetno ponosan, a dotakao se i manje lepih situacija, recimo novčane prevare u koju je bio uvučen, zbog koje je dugo radio kako bi dugove vratio.

Pročitajte: Zbog nje je prestao da pije! Upoznajte stariju ćerku Tike Stanića, ima dva imena i nestvarno je lepa (FOTO)

Kazao je Tika da uprkos gorkom iskustvu ne žali što se u toj konstelaciji prevareni-prevarant on našao na  strani pozitivca.

Instagram

 

Smatra da onaj koji prevari zapravo ima problem, jer ti kao neko ko je doživeo prevaru si razočaran, verovao si i prevarili su te, pa šta! Onaj koji je prevario zapravo treba da se pribojava i strahuje jer šta ako i kada ga uhvate.  

ATA Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading