Celebrity News

Ovo je jedina zajednička fotka Tihomira Stanića sa ženom koja mu je rodila dve ćerke! Sada je jasno zašto se priča da su pred razvodom

Supruga Tihomira Stanića mlađa je od glumca deset godina

Ovo je jedina zajednička fotka Tihomira Stanića sa ženom koja mu je rodila dve ćerke! Sada je jasno zašto se priča da su pred razvodom

Ovako izgleda nevenčana supruga Tihomira Stanića.

Jedan od naših najuspešnijih glumaca zasigurno je umetnik Tihomir Stanić koji je zbog maestralno odigranih uloga veoma interesantan javnosti, međutim ništa manje inspirativna za medije nije ni njegova privatnost, tačnije ljubavni život.

 

ATA Images

 

 

Uprkos činjenici da je sa svojom izabranicom trideset i kusur godina u srećnoj zajednici, mnogi i ne znaju ko je supruga Tihomira Stanića budući da se ona sa glumcem gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti.

Pročitajte: Od supruge ni traga ni glasa! Tihomir Stanić na beogradskoj premijeri pojavio se sa NJOM i privukao ogromnu pažnju (FOTO)

Upravo to, navelo je mnoge da posumnjaju da u Tikinom braku sa deset godina mlađom Jelenom Mijović nešto ne štima, te su se provlačile razne spekulacije o njihovom narušenom odnosu, pa čak i razvodu, a glumac je za medije ove navode demantovao veoma interesantnim odgovorom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

- Sa suprugom sam u harmoničnim odnosima, a kada tako ne bude bilo, obavestiću javnost. Mi se nikada nismo venčali, pa se tako ne možemo ni razvesti - rekao je glumac koji sa lepom Jelenom nikada nije stao pred matičara.

 

Facebook

 

 

Kažu da im papir ništa ne znači, što je, čini se, ipak mnogo više Jelenin nego Tikin stav. Glumac je pokušavao da zaprosi svoju partnerku, ali je ona navodno odbijala, možda iz razloga što mu ne bi bila prva žena budući da je već bio oženjen Belgijankom Ljiljanom Luis Vermiš.

Pročitajte: Jedina zajednička fotografija sa suprugom Jelenom - Evo kako izgleda žena Tike Stanića i zašto se priča da im je brak u krizi

Nevenčana supruga Tihomira Stanića i glumac upoznali su se 1991. godine na londonskom aerodromu „Hitrou“. On se vraćao se sa Festivala u Edinburgu i to je, po svemu sudeći bio sudbonosni susret koji su čak i kamere ovekovečile.

 

Facebook

 

 

- Pitao sam je koji je razred, a ona mi je odbrusila da studira dramaturgiju i na moju konstataciju: Ti mene sigurno moraš znati, ja sam glumac,  rekla je: Nikad čula. Zanimljivo je da je taj trenutak našeg upoznavanja zabeležen kamerom, jer je ekipa Doma kulture "Studentski grad", koja je snimala našu turneju sa predstavom "Ženski orkestar", snimila i taj momenat. Mislim da je to bila sudbina. Ubrzo smo postali nerazdvojni. 

Pročitajte: Zbog nje je prestao da pije! Upoznajte stariju ćerku Tike Stanića, ima dva imena i nestvarno je lepa (FOTO)

Godinu dana nakon poznanstva na svet je došla prva naslednica Milena Hana, a jedanaest godina kasnije i mezimica Sofija Nađa.

 

 

Komentari (0)

Loading