Celebrity News

Bila sam debela baš dugo: Da li prepoznajete ovu glumicu koja je sada PREZGODNA i svi je znate (FOTO)

Milena Radulović kao devojčica bila je neodoljiva

Bila sam debela baš dugo: Da li prepoznajete ovu glumicu koja je sada PREZGODNA i svi je znate (FOTO)

Otkako se pojavila na glumačkom nebu, Milena Radulović oduševljava publiku kako svojim talentom, tako i prirodnom lepotom kojom se izdvaja iz mase ali i i izuzetno vitkom figurom o kojoj i te kako vodi računa. Ipak da nije oduvek bila tako zgodna kao što je slučaj danas, svedoči ova fotografija iz ranog detinjstva koja je izazvala veliku pažnju u javnosti i svi se slažu da je Milena Radulović kao devojčica bila zaista preslatka.

Naime, fotografija koja je osvanula na "Instagramu", a na kojoj je Milena potpuno neprepoznatljiva govori nam da je ona u jednom periodu života bila prilično bucmasta, te da je za izgled na kojem joj danas mnoge dame zavide, dosta morala da se pomuči.

Pročitajte: Došao je i taj dan - Ovako je Milena Radulović izgledala na tajnom venčanju u crkvi (FOTO)

Instagram

 
 

Glumica je, kako je sama priznala, sklona gojenju, pa je primorana da vodi računa o ishrani, a često je i na dijeti koju je prvi put morala da primeni već sa 11. godina jer je Milena Radulović kao devojčica imala problema sa viškom kilograma zbog čega su je drugari u školi često zadirkivali.

Inače, njena velika strast je joga, pa su i redovni treninzi zaslužni što sada ponosno može da se pohvali atraktivnom, izvajanom figurom.

Komentari (0)

Loading