Celebrity News

Osvojila ga je! Nikola Kojo uslikan sa našom poznatom folk pevačicom: Vreme je da i javnost ovo vidi (FOTO)

Fotografija Nikole Koja glavna je tema u javnosti

Osvojila ga je! Nikola Kojo uslikan sa našom poznatom folk pevačicom: Vreme je da i javnost ovo vidi (FOTO)

Boško Karanović

Fotografija Nikole Koja u zagrljaju popularne pevačice zapalila društvene mreže.

Velikan našeg glumišta, Nikola Kojo jedan je od omiljenih glumaca kako starijih tako i mlađih generacija, a u poslednje vreme češće ga viđamo na malim ekranima budući da je veoma poslovno angažovan i da vredno radi na brojnim televizijskim projektima.

Promo

 

 

I pored ogromne slave, glumac svoju privatnost ne izlaže preterano javnosti, sa suprugom i ćerkama se retko se pojavljuje, međutim svaka fotografija Nikole Koja koja na društvenim mrežama i portalima osvane svedoči da je on i te kako druželjubiv.

Pročitajte: Dom Nikole Koje van Beograda daleko je od luksuza, ali oduzeće vam dah - Kućica je beg od gužve, ovde se krije od svih (FOTO)

Sa prijateljima i kolegama on je često viđen, rado se fotografiše i na društvenim mrežama te trenutke deli sa fanovima, a sada je jedna, doduše više od tri decenije stara slika, izazvala značajnu pažnju i mnoštvo komentara na "Instagramu".

Ata Images

 

 

U zagrljaju svog dugogodišnjeg saradnika i velikog prijatelja Dragana Bjelogrlića i jedne od najvećih balkanskih muzičkih zvezda Dragane Miroković, pozirao je slavni glumac, a fotografija Nikole Koja u ovakvom društvu u prvi mah je iznenadila mnoge. 

Instagram

 

 

Budući da su Koja i Bjela zaigrali zajedno u mnogo kultnih filmova i serija i da su decenijama unazad dobri prijatelji, partneri u filmovima i borci za bolju glumačku scenu u Srbiji, nije nikakvo čudo što ih vidimo za istim stolom, međutim kako vlada opšte mišljene da se glumci ne druže sa estradom, mnogi su se zapitali otkud sa njima Dragana. 

Pročitajte:Nikola, OŽENJEN SI! Kojo uslikan kako se ljubi u usta sa tek razvedenom koleginicom, pogledajte fotku koja kruži Internetom

Ipak, sudeći po popularnosti ove družine, posebno te 1990. godine kada su kao i danas bili neprikosnoveni, svako na svom polju, oni su se neminovno sretali i po svemu sudeći lepo družili, a i profesije su im se ukrštale.

Dragana je, kako je svima poznato imala iskustvo i u glumačkim vodama, a i ova fotka je iz perioda popularnog filma „Slatko od snova“, u kojem je tumačila glavnu ulogu.

printscreen

 

 

Sve u svemu reklo bi se da se ekipa tada odlično provodila, te je i fotografija Nikole Koja, Dragana Bjelogrlića i Dragane Mirković zaista jedna predivna uspomena, a da li se njihovo druženje nastavilo i u sadašnjost nije poznato široj javnosti.

Komentari (0)

Loading