Celebrity News

Jedina fotografija sa rođendana ćerke Mirke i Vujadina Savića: Bajkovita proslava za najmlađu princezu

Najmlađa ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića proslavila rođendan

Jedina fotografija sa rođendana ćerke Mirke i Vujadina Savića: Bajkovita proslava za najmlađu princezu

Ata Images

Najmlađa ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića, preslatka Anika, proslavila je drugi rođendan, a samo tri dana pre toga, njena mama proslavila je svoj 33. rođendan. U kratkom razgovoru za naš magazin Mirka je otkrila da je ove godine odlučila da svoju rođendansku proslavu pridruži ćerkinoj.

– Da su u pitanju samo tri dana razlike, shvatila sam prošle godine, kada sam istovremeno organizovala proslavu naših rođendana, i sve ljude zvala da dođu skoro dan za danom. Uvek sam nastojala da moji rođendani budu takvi da gosti vide da sam razmišljala o svakom detalju, a tada je dva puta trebalo biti maštovit. Ovoga puta zaključila sam da će biti najbolje da se moja proslava pridruži Anikinoj. Njeni drugari uglavnom su deca naših prijatelja – otkrila nam je glumica.

Boško Karanović

 

Da je vešta u organizaciji rođendana, nema sumnje, jer ova mama četvoro dece imala je i prilike da se izvešti, a ovoga puta za proslavu duplog rođendana, odabrala je pastelne tonove, s posebnim akcentom na roze boji.

Pročitajte: Mirka Vasiljević i Vujadin Savić prvi put zajedno posle dužeg vremena! Zbog jednog detalja svi pričaju o njima i njihovom braku (FOTO)

Najmlađa ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića imala je slavlje iz snova, a ni mama nije uživala ništa manje. Na mestu gde su se slavljenice fotografisale svaka je imala svoje balone, Mirka 33, a Anika 2. Obe slavljenice bile su nestvarno lepe, savršeno stilizovane i sa širokim osmehom na licu.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Lana USA

00:40 07.10.2023

I svekrva koja prostačkim ponašanjem I smijehom podržava jednog psihopatu kao što je Aleksić E crna Mirka sa kim si se ti upetljala