Lepota

Estetska intervencija Tijane Dapčević iznenadila sve: Pogledajte kako joj sada izgleda lice, muž Milan bio protiv (FOTO)

Estetske intervencije Tijane Dapčević na meti Instagramera

Estetska intervencija Tijane Dapčević iznenadila sve: Pogledajte kako joj sada izgleda lice, muž Milan bio protiv (FOTO)

Ata Images

Više od 20 godina pevačica Tijana Dapčević odlazi kod kozmetičara, gde pribegava raznovrsnim tretmanima. U tom pogledu ona obavezno prati trendove i inovativna rešenja koja joj omogućavaju da izgleda negovano i sveže. Do sada su estetske intervencije Tijane Dapčević bile blage, uglavnom su se odnosile na čišćenje lica, maskice i koktele, ali s godinama sve su invazivnije.

Pročitajte: Sin se šokirao kad je video majku- Tijana odlučila da ovog leta bude POTPUNO ĆELAVA! Pogledajte fotografije

Potpuno je normalno što pop zvezda s pravim znacima starenja menja način na koji se neguje, jer se koža menja, gubi na elastičnosti, dolazi do hiperpigmentacije, stanjivanja i mimičnih bora.

Na svu sreću za svaki od ovih vidova problema danas postoji adekvatan tretman koji i Tijana praktikuje bar jednom mesečno.

Instagram

 

Za negu njenog lica, vrata i dekoltea zadužena je kozmetičarka jednog beauty centra, sa kojom sarađuje dugi niz godina.

Poznaje sve prednosti i mane njene kože i na taj način deluje, a upravo to je recept za dobar i negovan izgled kojim ona može da se pohvali.

Instagram

 

Nedavno se pevačica javila pratiocima na Instagramu baš iz pomenutog salona, gde je naznačila tačno šta je sve na svom licu radila.

Pročitajte: Tijana Dapčević se skinula u kupaći i bez stida pokazala kako joj izgleda telo - Tešku borbu sa viškom kilograma nikad nisam krila (FOTO)

Estetske intervencije Tijane Dapčević podrazumevale su za početak Hidrafacial, tačnije tretman zahvaljujući kojem se dodatno hidrira i hrani lice, a istovremeno popravlja i tonus.

Nakon toga usledila je masaža lica i dekoltea, a potom i masaža ledenim kuglama koje su umirile crvenilo nastalo nakon prvog tretiranja.

Instagram

 

Poslednja stavka u nizu bilo je nanošenje maske za regeneraciju kože sa cvetićima cice, koji ubrzavaju regeneraciju.

 

 

Komentari (0)

Loading