Celebrity News

RAZVOD posle toliko godina! Tijana je mesecima pokušala da sakrije, sada je stiglo zvanično saopštenje: Ne živimo više zajedno (FOTO)

Sestra Tijane Dapčević objavila strašne vesti

RAZVOD posle toliko godina! Tijana je mesecima pokušala da sakrije, sada je stiglo zvanično saopštenje: Ne živimo više zajedno (FOTO)

Mada živi u drugoj državi, u Makedoniji, sestra Tijane Dapčević trudila se da, kada god je potrebno, bude tu za pevačicu, bude njen najveći oslonac i podrži je čak i kada greši, sada je došlo vreme da pop zvezda svojoj voljenoj sestri uzvrati uslugu.

Pročitajte: Estetski zahvat je trajao pet sati: Tijana Dapčević poklekla i odlučila se na promenu, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

 

 

 

Naime, Tamara Todevska odlučila je da stavi tačku na sedam godina dug brak sa košarkašem Aleksandrom Dimitrovskim, a budući da se krah porodice nije dogodio preko noći, već da su preispitivanja trajala mesecima, možda čak i godinama Tijana, kao starija sestra postavila se zaštitnički. Na njenom Instagramu, češće nego inače poslednijh meseci nalazile su se fotografije iz Skoplja, a svi su se pitali koji je tačan razlog njenih poseta.

Pročitajte: Dugo je maštala o prinovi, a sada su se svi iznenadili ovim prizorom: BEBA u naručju Tijane Dapčević (FOTO)

 

 

 

Sestra Tijane Dapčević se razvodi a ona kao starija i mudrija bila je tu i još uvek je da joj ponudi pravi savet i usmeri na pravi put. S obzirom na to da su Tamara i njen suprug u međuvremenu sva moguća rešenja da sačuvaju brak iscrpeli jedino rešenje bio je razvod sa čim se sada čitava porodica nosi.

Pročitajte: Da li ste ovako zamišljali mamu Tijane Dapčević? Upoznajte Branu, prvakinju Makedonske opere FOTO

printscreen

 

O novoj životnoj etapi Tamara je nedavno čak progovorila i za medije pa priznala da je dugo živela u agoniji.

- Jako dugo sam bila u tom nekom „kavezu“, u nekoj agoniji sam živela, sve se okretalo u neki krug. Rešila sam da napravim prvi korak i izađem iz tog kaveza - rekla je sestra Tijane Dapčević pa pojasnila kako se nosi sa krahom braka:

- Oficijalno sam u braku još uvek, ali ne živimo više zajedno. Mi smo u super odnosu, imamo dvoje dece i slažemo se bolje nego kad smo bili zajedno. To je super stvar što smo uradili jedno za drugo. Za sve postoji izlaz, samo treba verovati. Ja nisam sama izašla iz toga, tu su prijatelji, roditelji, psiholozi, ne stidim se toga -  zaključila je Tamara, koja u svojoj deci pronalazi spas, istovremeno u majci, ali i Tijani i njenom sinu Vuku. Oni joj uvek izmame osmeh na lice, te tako i sada kada prolazi kroz težak period, oni su tu za nju.

 

 

Komentari (0)

Loading