Moda

Slavko Beleslin sinoć u provodu sa novom izabranicom: Pogledajte kakva lepotica mu je ukrala srce posle razvoda (FOTO)

Veza Slavka Beleslina i Milijane Radević svakim danom sve je snažnija

Slavko Beleslin sinoć u provodu sa novom izabranicom: Pogledajte kakva lepotica mu je ukrala srce posle razvoda (FOTO)

Nakon neprijatnog razvoda od Ive Šiđanin voditelj Slavko Beleslin utehu je pronašao pokraj urednice K1 Televizije Milijane Radević i evo već godinu i po dana uživa u njenoj podšci, humoru, savetima, a najpre neizmeroj ljubavi. Veza Slavka Beleslina i Milijanre Radević od prvog momenta prvukla je veliku pažnju medija, ne toliko zbog nje same koliko zbog toga što se voditelj na početku nove romanse još uvek povlačio  po sudovima sa bivšom suprugom.

Pročitajte: ZAVRŠILI NA SUDU, rekla je da on nije ČOVEK ZA BRAK: Pogledajte ko je bivša žena Slavka Beleslina sa kojom je imao TEŽAK RAZVOD (FOTO)

Boško Karanović

 

 

Svi su se tada pitali ima li veze Miljana sa Slavkovom odlukom da dugogodišnji odnos sa Ivom prekine i otpočne romansu sa njom, a ispostavilo se da mu je to bio jedan od najpametnijih poteza u životu. Kralj koleginice Slavko je dobio sve što je oduvek sanjao stamenu ženu, oslonac u krizi, podšku, razumevanje, ljubav i težnju ka istim ciljevima.

Pročitajte: WOW! Voditelj Slavko Beleslin pokazao mišićavo telo, a evo ko mu pravi društvo na moru

Boško Karanović

 

 

Budući da se tako nešto retko nalazi voditelj svoju izabranicu već dve godine ne ispušta iz ruku i gotovo da ne prođe javni događaj da je ne povede sa sobom i predstavi javnosti kao nekoga ko mu je promenio život.

Pročitajte: Slavko Beleslin i Milijana Radević: Mi smo dokaz da na mikronivou korona može da ima hepiend

Boško Karanović

 

 

Na sinoćnu žurku "Blica" Beleslin je upravo sa Milijanom prošetao crvenim tepihom, a prisutni nisu mogli da se otmu utisku da su savršeno stilizovani i kao stvoreni jedno za drugo u svakom pogledu. Za ovaj poseban događaj voditelj je poneo svečao odelo, dok je njegova emotivna partnerka blistala u sneg beloj haljini, poput oniih koje pojedine mlade odaberu za svoje venčanje. Po mišljenju mnogih veza Slavka Beleslina i Milijane Radević nije daleko od toga.

Komentari (0)

Loading