Celebrity News

Sinovi Ane Franić prvi put u javnosti! Njihovo ponašanje posledica je odgoja samohrane majke: Ovo su detalji (FOTO)

Sinovi Ane Franić najveće su bogatstvo dramske umetnice

Sinovi Ane Franić prvi put u javnosti! Njihovo ponašanje posledica je odgoja samohrane majke: Ovo su detalji (FOTO)

Kada se pre više od tri i po godine razvela, Ana Franić nije želela da život nastavi u Splitu, gde je sa bivšim izabranikom i ocem svoje dece, profesionalnim roniocem Markom Ožakovićem svila porodično gnezdo.

Sinovi Ane Franić tada su pretrpeli najveću promenu, a svesna situacije u koju ih dovodi, glumica je sve učinila da im prilagođavanje novitetima učini što lakšim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

 

Trebalo je promeniti životni prostor, potom i vrtić, steći nove drugare, na kraju krajeva odvojiti se od oca.

Pročitajte: Vojin je PROŠLOST - Sloboda Mićalović uslikana na terasi svoje vikendice tokom romantičnog doručka sa drugom osobom (FOTO)

Samo Ana zna koliko se borila da Andriji i Martinu olakša dolazak u metropolu, uporedo se trudeći da ne zanemari vaspitne metode.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

 

Ne sme se zaboraviti i da je dramska umetnica odmah po povratku u domovinu počela da radi. Serija Močvara, predstava Tre Sorele...donele su joj nov odnos prema profesiji koju voli najviše na svetu, iako je i u Splitu ona bila glumački angažovana.

Odmah je, naravno, organizovala pomoć oko čuvanja naslednika. Gledano iz ove perspektive, kada se vidi koliko su Andrija i Martin divni dečaci, vaspitani, kulturni, inteligentni i telentovani, sve pomenuto deluje joj kao mačji kašalj, što zasigurno nije bilo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

 

Ana se, međutim, ne žali na splet okolnostii. Naprotiv, o razvodu i bivšem suprugu govori sve najbolje, Split često posećuje sa svojim naslednicima mimo letnjeg raspusta, a što je najvažnije - život drži čvrsto u svojim rukama i ide ka unapred utvrđenom cilju.

Pročitajte: Posle RAZVODA on joj daje snagu - Upoznajte najvažnijeg muškarca u životu Ane Franić (FOTO)

Glumica je ponosna što su sve ove njene odlike nasledili i njeni naslednici.

Ana često na društvenim mrežama deli njihove dogodovštine, ali i pitanja koja joj postavljaju, na koja često i neki naučnik ne bi imao odgovor.

Instagram

 

 

- Mnogo se razlikuju, baš u svemu, kao da ništa zajedničko nemaju. Prerano je da ustanovim imaju li talenat za glumu, jedino primećujem da dobro pevaju. Volim svoj posao i kada bih rekla da ne bih volela da se oni njime bave, ne bih govorila dobro o svom poslu. Naravno da kao svaki roditelj ne želim neizvesnost za svoju decu, ali ako to bude njihov put, biće tako. Uvek ću im pružati podršku u vidu saveta - rekla je ranije Ana za Story.

Komentari (0)

Loading