Celebrity News

Bio je omiljeno TV lice 2000-ih, a onda je nestao bez traga! Evo zašto se Pile Telešop vratio u Srbiju na velika vrata (FOTO)

Gde je danas i šta radi Zoran Radojković Pile

Bio je omiljeno TV lice 2000-ih, a onda je nestao bez traga! Evo zašto se Pile Telešop vratio u Srbiju na velika vrata (FOTO)

Zoran Radojković Pile obeležio je jednu televizijsku eru, a njegov „Telešop“ sa osmehom na licu gledala je cela nacija. Bavio se TV prodajom besmislenih proizvoda, a onda se povukao sa malih ekrana. Bavio se novinarstvom, a poslednji put na malim ekranima videli smo ga u prvoj sezoni rijalitija „Farma“.

Pročitajte: Bila je velika TV zvezda, a onda je NESTALA! Evo kako danas izgleda i u kakvom luksuzu uživa Katarina Šišmanović

Novi početak Zoran Radojković Pile sa porodicom je pronašao u Beču gde godinama živi. 

 

 

Njegova ćerka Sara upisala je fakultet u Beogradu, pa je zbog nje Pile počeo češće da posećuje Srbiju, otvorio je „Jutjub“ kanal na kome je predstavljao lepote naše zemlje. Ubrzo je u Beču počeo da vodi svoju emisijuu koju je dovodio najistaknutije goste.

 

 

Sada se u Srbiju vratio na velika vrata, kako bi promovisao svoj roman „Pisak u noći“, a fotografije sa promocije objavila je njegova dugogodišnja prijateljica Suzana Mančić.

 

Iako nije prisutan na TV ekranima u našoj zemlji, Pile je izgradio zavidnu karijeru, a mnoge oduševljava činjenica da su za njega godine samo broj, te da s vemenom izgleda sve bolje.

Komentari (0)

Loading