Celebrity News

Nemaština i težak život u inostranstvu su ga uništili! Evo kako danas izgleda nekada najpopularniji voditelj Pile (FOTO)

Život u inostranstvu Zorana Radojkovića Pileta nije idealan kako se mislilo

Nemaština i težak život u inostranstvu su ga uništili! Evo kako danas izgleda nekada najpopularniji voditelj Pile (FOTO)

Poput mnogih drugih i Zoran Radojković Pile potražio je život van granica naše zemlje. Voditelj kojeg svi pamte po autoskoj emisiji "Pile telešop", a potom i "Zabranjeno spavanje popodne" i "Pile i maca", sa suprugom i ćerkama otputovao je davnih dana u Beč, kod tašte i tasta. To je učinio jer mu televizija na kojoj je do tada radio nije isplatila osam plata i nije bilo izgleda da će se tu nešto promeniti. Uzeo je otpremninu i otisnuo se u nepoznato. Život u inostranstvu Zorana Radojkovića Pileta nije se, bar ne u početku, pokazao najidealnijim. Dok nije dobio boravišnu i radnu dozvolu radio je svakojake poslove između ostalog, taksirao je što opisuje kao jedno od najzahtevnijih iskustava u životu.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije: Dragan Marinković Maca u zagrljaju trudne supruge (FOTO)

 

 

- Imao sam uspone i padove. Nisam uvek imao dobre poslove. Vozio sam Uber taksi, ali samo mesec dana. Dobio sam za to vreme dve kazne i, kada je trebalo da primim platu, bila je mizerna. Radiš od sedam ujutru do sedam uveče, izrabljuju te i na kraju ne dobiješ ništa. Užasan posao. Onda sam vozio automobile koji su se iznajmljivali, to se zove "drive now". Na primer, neko doputuje u Beč i hoće da iznajmi automobil, a ja ga posle pokupim. To je bio pristojan posao. Ali ja sam master žurnalistike i želeo sam nešto više. Na pijaci nikada nisam radio, ali sam dosta vremena provodio na buvljacima. Tamo je dosta naših ljudi prodavalo tehniku, stvari, muljali su nešto i ja sam s njima radio reportaže - kazao je Pile koji je danas zaposlen na Ju planet televiziji, ne žali se oko primanja, tvrdi da lepo živi, ipak rado je prihvatio rad na jednom domaćem projaktu koji uskoro počinje sa emitovanjem.

- Dobio sam poziv da budem voditelj jednog rijalitija velikog kalibra. U pitanju je najveći šou na Balkanu i nagradni fond je dva miliona evra. Ne mogu mnogo da otkrivam, sem da ću voditi program sa jednom koleginicom. Ja sam bio u najužem izboru na kastingu. Jako se radujem, jer je to nešto neviđeno. 

Pročitajte: Dragan Marinković Maca: Kockamo se sa emocijama, ne razmišljajući da se sreća ne ponavlja često

Instagram

 

 

Život u inostranstvu Zorana Radojkovića Pileta dosta je promenio voditelja, njegov pogled na svet, ali i pristup porodici i poslu. Takođe korigovao se i njegov izgled, što je s godinama logičan sled. Da li će Pileta šira javnost i fanovi prepoznati po povratku saznaćemo kroz koji mesec. 

Komentari (0)

Loading