Celebrity News

Ma kakva bajka! Žena Bojana Leksingtona nije mogla da izdrži pritisak, potražila zaštitu u majci: Odnos tašte i zeta isplivao na površinu

Tašta Bojana Vaskovića ima posebno zanimanje, koje zahteva poštovanje svakog zeta

Ma kakva bajka! Žena Bojana Leksingtona nije mogla da izdrži pritisak, potražila zaštitu u majci: Odnos tašte i zeta isplivao na površinu

Miloš Nadaždin

Malo ko zna da je tašta Bojana Vaskovića čuveni stomatolog, koja je svojim odnosom prema struci, medicini uopšte, uticala na odluku starije ćerke da upiše i završi upravo Medicinski fakultet. 

Aleksandra Vasković, lepa supruga slavnog muzičara, specijalizant je na ginekologiji. Istina, trudnoća i rođenje trećeg deteta malo su je omeli u karijeri, ali ona čvrsto nastavlja ka svom cilju, zbog čega su najponosniji upravo njeni roditelji.

Pročitajte: Malo radosti za porodicu koja se namučila - Aleksandra i Bojan Vasković opremili dečju sobu, najlepši enterijer koji ste videli (FOTO)

Osim oca i majke, na tom putu najveća podrška joj je Bojan. Kad god nije poslovno van grada, voli da je s mališanima, stalno ih vodi na izlete ili makar da se poigraju u parku.

Instagram

 

Nije mu teško čak i ručak da spremi, što sve Aleksandri pomaže da lakše obavlja profesionalne dužnosti koje se tiču specijalizacije i influenserskog rada. 

Sklad i sloga najbolje opisuju odnos koji supružnici unutar petočlane porodice gaje, a nije tajna da slozi i skladu pomažu upravo bake i deke, posebno Aleksandrini roditelji, koji su puni razumevanja i tolerancije prema zetu i njegovoj profesiji. 

Instagram

 

Bojanova izabranica nedavno je istakla koliko je zahvalna majci na tome što joj je bila odličan model kako da bude supruga i majka za primer.

Ona je, naime, na Instagramu objavila video-snimak iz majčine ordinacije, gde su joj pacijenti prvi put bili unuci.

Pročitajte: Potrebne su nam MOLITVE za našu bebu - Aleksandra Vasković saopštila tužne vesti o tek rođenoj ćerki, svi šalju podršku (FOTO)

Iako se očekivalo da će susret biti stresan, ispostavilo se da je sve proteklo lagano.

Instagram

 

– Ima jedna caka, a to je da baba dugo nije htela da im pregleda zube da je ne bi zamrzeli, ali sada smo obe razuverene jer su je, za divno čudo, jako lepo slušali i sve je prošlo sjajno.

Instagram

 

– Inače uvek mi je bilo vrlo zanimljivo kada mamu gledam kao doktorku koju svi slušaju, a znam koliko prema nama nikada nije bila autoritativna – napisala je Aleksandra, pa sad vi zaključite kakav odnos jedna takva doktorka stomatologije gaji prema svom zetu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading