Celebrity News

Ni Snežana, ni Dajana... evo koja žena je prva neprežaljena ljubav Žike Jakšića! Nećete verovati o kome je reč, i batine je zbog nje dobio

Prva ljubav Žike Jakšića je žena koje će se producent uvek sećati

Ni Snežana, ni Dajana... evo koja žena je prva neprežaljena ljubav Žike Jakšića! Nećete verovati o kome je reč, i batine je zbog nje dobio

Zoran Buđić

Prva ljubav Žike Jakšića je tema svih portala

Muzičar, voditelj i producent važi za velikog džentlmena i zavodnika. Brojne dame, danas popularne na estradi, bile su njegove izabranice, a dve su prošetale s njim do oltara. 

sin zike jaksica- Instagram

 

Prva supruga Žike Jakšića bila je Snežana Jakšić. Kraj nje je proveo deceniju, dobio sina Andriju, a za taj period vezuju ga kako lepe, tako i ružne uspomene. 

Pročitajte: Uslovila ga raskidom! Devojka Žike Jakšića zahtevala samo jedno, evo kako je reagovao

Bend „Ritam srca”, koji je bio megapopularan, punio je najvažnije lokale u bivšoj Jugi, a kada se raspao, „raspao se” se i Žika. 

Radio je razne poslove, od građevine do uslužnih delatnosti, a pošto je dotakao dno, usledili su i razvod i dolazak u Srbiju, gde je sa Sašom Popovićem i Lepom Brenom osnovao produkcijsku kuću i pokrenuo jedan od najpopularnijih formata „Zvezde Granda”.

Ata Images

 

Emotivni i finansijski oporavak poklopio se s početkom veze s pevačicom Slavicom Ćukteraš, zatim i Dajanom Paunović, s kojom je na kraju završio u braku i dobio sina Dušana.

Dragan Gajić

 

Ubrzo je i taj odnos okončan, a sve donedavno nije se znalo ko je dama koja je osvojila Jakšićevo srce. Da je u pitanju advokatica Tijana Mijailović, bivša supruga fudbalera „Crvene zvezde” Nikole Mijailovića, doznalo se na jednoj proslavi Žikinih prijatelja, gde je novopečeni par prvi put uslikan zajedno.

Pročitajte: Kume, zar i ti? Saša Popović i Žika Jakšić prekinuli kumstvo zbog OVE POZNATE ŽENE! Pogledajte fotografiju koja će Suzani slomiti srce

Kuda će ga odvesti ta veza, ostaje da se vidi, ono što se donedavno malo znalo jeste da sve ove nabrojane dame, pa i one za koje javnost ne zna, nisu bile prva ljubav Žike Jakšića.

Ta čast pripada Ani Trifunović, njegovoj drugarici iz razreda, zbog koje je čak od učitelja dobio packe.

ATA Images

 

– Kako da ne pamtim prvu ljubav. Imam i različite faze, ali generalno prva ljubav... bio sam zaljubljen u Anu Trifunović, to je bio već prvi-drugi razred osnovne škole. Zajedno smo dobijali packe zato što sam se ja stalno okretao prema njoj, sedela je iza mene, pa nas je učitelj izvodio ispred. Zbog toga sam dobio ozbiljne packe.

Komentari (0)

Loading