Celebrity News

Uslovila ga raskidom! Devojka Žike Jakšića zahtevala samo jedno, evo kako je reagovao

Devojka Žike Jakšića zagovara zdrav život

Uslovila ga raskidom! Devojka Žike Jakšića zahtevala samo jedno, evo kako je reagovao

Doroteja Tipšin

Devojka Žike Jakšića navodno je uzela voditelja pod svoje, što joj je on i dopustio, a sve zato što do sada ni prema jednog ženi nije gajio tako jaka osećanja.

Drugari se šale na njegov račun i tvrde da od njen ne sme nigde da mrdne, te da se dosta promenio.

Pročitajate: Prvi put je iskusio ovakav udarac - Žika Jakšić se oglasio iz bolnice, prijatelji i devojka su sve vreme uz njega (FOTO)

Jedna od stvari koju je voditelj zasigurno korigovao od početka nove romanse to je briga o zdravlju.

Dok nije upoznao Tijanu Mijailović, inače bivšu suprugu fudbalera Crvene zvezde Nikole Mijailovića, nije mnogo mario za ishranu i to da li će probdeti noć. Teretane takođe nije posećivao a kada su nedavno laboratorijske analize pokazale da je vreme da o svom zdravlju on ipak povede računa, ozbiljno se latio posla, a čini se da u Tijani ima najveću podršku.

Instagram

 

Devojka Žike Jakšića zabrinuta je za zdravlje voditelja, kao i njegov stariji sin Andrija i snaja, zbog čega on već mesecima obilazi klinike gde radi detaljne pretrage.

Privatna Arhiva

 
 

Nedavno se čak javio i sa kardiovaskularnog odeljenja, gde mu je urađen kompletan pregled grudnog koša, a u svom maniru se našalio da mu srce radi u ritmu muzike.

Pročitajte: Kume, zar i ti? Saša Popović i Žika Jakšić prekinuli kumstvo zbog OVE POZNATE ŽENE! Pogledajte fotografiju koja će Suzani slomiti srce

Budući da ga je, po priči tabloida, Tijana ucenila da više ne pije alkohol, veruje se da su ostali rezultati pokazali nešto drugačiju sliku.

Šta je tačno u pitanju niko još ne zna, ali zna se da od sada Žika vodi zdrav život. Frižider u domu na Bežanijskoj kosi navodno je već napunjen zdravim namirnicama, a voditelj koji sa sinom drži vinariju, čak ni novo vino svog naslednika neće smeti da proba.

Gaja/Star

 

Kao i do sada, veruje se da će se Jakšić povodom ovoga obratiti javnosti i sve lepo obrazložiti.

Komentari (0)

Loading