Celebrity News

ČIJI DEDA?! Unuci Verice Rakočević izneli svoje mišljenje o Veljku, jeste li nešto drugo i očekivali?(FOTO)

Unuci Verice Rakočević predivni su momci

ČIJI DEDA?! Unuci Verice Rakočević izneli svoje mišljenje o Veljku, jeste li nešto drugo i očekivali?(FOTO)

Ćerka naše poznate kreatorke Verice Rakočević, Elena emotivno je ispunjena i u ljubavi već duže vreme uživa u harmoničnoj vezi sa Dušanom Reljinim, a iza sebe, kako je svima poznato, ona ima tri braka sa muškarcima i te kako zvučnih imena kojima je podarila tri sina. Najstarijeg naslednika, Luku, dobila je pre tridesetjednu godinu tokom braka sa proslavljenim fudbalerom Predragom Mijatovićem. Dvadesetčetvorotgodišnji Matija rođen je iz Elenine ljubavi sa Andrijom Draškovićem, dok je najmlađeg sina Simona dobila je u oktobru 2005. godine, nekoliko meseci nakon što se udala za biznismena Jugoslava Karića koji je sedam godina mlađi od nje. Uprkos činjenici da su im očevi različiti, Elenini sinovi i unuci Verice Rakočević odlično se slažu, velika su podrška jedan drugom i kada god im obaveze to dozvoljavaju, trude se da vreme provedu zajedno.

Pročitajte: Ko može prihvatiti takvu vezu? Otkriveno šta sin Elene Karaman Matija misli o njenom novom dečku i o obredima u dvorištu (FOTO)

Instagram

 

Upravo to je slučaj i sada, kada su se unuci Verice Rakočević okupili u Beogradu odakle na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije, a jedna od njih svedoči i odnosima velike porodice koja je u javnosti neiscrpna tema.

Naime, kakvo mišljenje ovi već odrasli i ostvareni momci imaju o znatno mlađem izabraniku svoje bake Veljku Kuzmančeviću, kako se slažu sa njim i kako su ga uopšte prihvatili pokazao nam je na svom "Instagram" profilu Matija Drašković kroz objavu i veoma interesantan propratni komentar.

Pročitajte: Bakini lepotani! Prva fotografija susreta unuka Verice Rakočević - Simon i Nikša imaju toliko sličnosti, ostaćete bez teksta

Instagram

 

Deda -  šaljivo je mladić stavio u opisu Insta storija na kojem uz široki osmeh i u zagrljaju braće i Veljka pozira u jednom restoranu. 

Ako je suditi po fotografiji, reklo bi se da je izuzetno raspoloženo muško društvance provelo jedan poseban dan i svima je jasno da oni gaje izuzetno lepe porodične odnose kao i da se Veljko odlično uklopio sa mlađom ekipom.

Komentari (0)

Loading