Lifestyle

Sergej Trufunović se opustio, nabacio kilograme pa prošetao u kupaćem - Obožavateljke u šoku: Gde je nestao onaj frajer (FOTO)

Izgled Sergeja Trufunovića na plaži svi komentarišu

Sergej Trufunović se opustio, nabacio kilograme pa prošetao u kupaćem - Obožavateljke u šoku: Gde je nestao onaj frajer (FOTO)

Dame širom Balkana oduvek sh izgled Sergeja Trifunovića, ali najpre njegovu neospornu inteligenciju, samopouzdanje i raskošan glumački talenat smatrale neodoljivim.

Gotovo da ne postoji žena koja u toku popularnosti filma “Stršljen” nije maštala da je na mestu glumice Mirjane Joković.

Pročitajte: Verovali ili ne, ovde spava Sergej Trifunović: Zavirite u sobu poznatog glumca, zar je moguće da su najlepše žene ovde dolazile? (FOTO)

Umeo je Sergej svoj potencijal i adute da naglasi i iskoristi, zbog čega čak ni pojedine dame sa javne scene nisu uspele da mu odole.

Boško Karanović

 

Među njima svakako je pop zvezda Nataša Bekvalac, ali i rediteljka Ana Vučelić, ćerka Milorada Vučelića i Ljilje Dragutinović.

Svoj emotivni život dramski umetnik kao zmija noge poslednjih godina krije, stoga niko sa sigurnošću ne može da da odgovor na pitanje ima li sada devojku.

Pročitajte: ONA je jedina prava ljubav Sergeja Trifunovića: Poznata glumica posle 20 godina ponovo osvojila njegovo srce, pogledajte prve fotografije

Promenio se Sergej s godinama i iskustvom, drastično je korigovao i odnos prema medijima a svi su primetili, posebno pripadnice lepšeg pola, da je i Izgled Sergeja Trifunovića pretrpeo znatne promene.

Instagram

 

 

Najbolji dokaz za to su fotografije sa odmora.

Pročitajte: Incident u pozorištu, Sergej Trifunović mladiću iz publike bacio telefon na pod: Dok ne nauče!

Sergej je, naime, uslikan u Crnoj Gori tokom isprobavanja električne daske za surfovanje.

Instagram

 

Do izražaja je naravno došao njegov kupaći kostim ali i figura koja nije više ista.

Komentari (0)

Loading