Celebrity News

Svima nam krvari srce: Najtužnije vesti stigle iz doma Sergeja Trifunovića, porodica prima saučešće

Tuga Sergeja Trifunovića i njegove porodice nemerljiva je

Svima nam krvari srce: Najtužnije vesti stigle iz doma Sergeja Trifunovića, porodica prima saučešće

Boško Karanović

Tuga Sergeja Trifunovića i njegove porodice nemerljiva je.

Da su njegovi ljubimci članovi njegove porodice mogao se uveriti svako ko je bar jednom zavirio na "Instagram" profil popularnog glumca Sergeja Trifunovića.

Često smo u prilici da vidimo koliko uživa u društvu svojih vernih prijatelja psa MIleta i mačka Rajka, a tu su i fotografije drugih životinja, pa je jasno da je on zapravo veliki ljubitelj šapica. 

 

 

Upravo ta bezuslovna ljubav i privrženost navele su ga sada da se oglasi javno i sa svima podeli pretužne vesti.

Pročitajte: Verovali ili ne, ovde spava Sergej Trifunović - Zavirite u sobu poznatog glumca, zar je moguće da su najlepše žene ovde dolazile? (FOTO)

Naime, da je tuga Sergeja Trifunovića i njegovih najbližih danas zaista nemerljiva saznali smo putem pomenute društvene mreže:

- Nakon 13. godina, moji roditelji su bili prinuđeni da uspavaju predivnog engleskog setera, koga smo nazvali Ringo - napisao je glumac slomljenog srca pa nastavio:

 

 

- Ringo je bio... malo je reći duša. Putuj dušice, svima nam krvari srce. Ljubimo te i volimo večno. Lepoto.

Smrt ljubimca veoma je za njega bolna, nije izgubio samo psa, već izvor bezuslovne ljubavi, prijatelja koji mu je život činio ispunjenijim i lepšim, te nije čudno što toliko nedostaje sada kada ga više nema.

Pročitajte: Nastradao od hleba i paštete - Tužan kraj Sergeja Trifunovića, objavljena crno bela fotografija

Emotivne reči kojima se glumac oprostio od krznenog drugara opisuju kolika je tuga Sergeja Trifunovića, a pratioci dirnuti ovim njegovim postom neprestano šalju poruke prepune podrške.

 

Komentari (0)

Loading