Celebrity News

Verovali ili ne, ovde spava Sergej Trifunović: Zavirite u sobu poznatog glumca, zar je moguće da su najlepše žene ovde dolazile? (FOTO)

Dom Sergeja Trifunovića topli je kutak, moderno dekorisan

Verovali ili ne, ovde spava Sergej Trifunović: Zavirite u sobu poznatog glumca, zar je moguće da su najlepše žene ovde dolazile? (FOTO)

Jovanka Bojković

Već nekoliko puta dom Sergeja Trifunovića bio je tema portala. Pokušavajući da zadovolje znatiželju javnosti mediji su dali sebi za pravo da dublje zadru i u taj deo intime glumca, koji čak i ne krije kako mu stan izgleda. Vrlo otvoreno sa pratiocima na Instagramu deli fotografije svog kutka u kom vladaju crni mačor i pas kojeg glumac oslovljava sa Mile.

Pročitajte: ONA je jedina prava ljubav Sergeja Trifunovića: Poznata glumica posle 20 godina ponovo osvojila njegovo srce, pogledajte prve fotografije

Twitter

 

U par objavljenih slika ušuškane nekretnine moglo se videti kako to umetnik živi, gde provodi vreme, kako mu izgledaju kuhinja i trpezarija ipak nikada do sada publika nije imala priliku da zaviri u njegovu spavaću sobu, što se sada promenilo.

Pročitajte: Nastradao od hleba i paštete: Tužan kraj Sergeja Trifunovića, objavljena crno bela fotografija

Jovanka Bojković

 

Dom Sergeja Trifuvnovića osvanuo je još jednom na profilu dramskog umetnika,  s malom razlikom što je ovoga puta njegov spavaći krevet dospeo u fokus. Ono što se na prvi pogled dalo primetiti je da glumac spava na dušeku smeštenom u okvir boje drveta. Da sobu ispunjavaju police prepune kniga, pa čak i to da on u njoj nikako ne provodi vreme sam.

Pročitajte: Baš su par: Nova devojka Sergeja Trifunovića je ona, svi je dobro znate (foto)

 

 

Pas i mačor tu imaju glavnu reč i čini se da se glumac ne buni.

Komentari (1)

Loading
Nadica

08:19 06.04.2023

Koja seljacina , živi ko svinja , a krevet tj brlog je njegova slika i prilika , stan je fuj ,nikako kako ste vi opisali. Ko mu udje u krevet , izadje sugav.