Celebrity News

Supruga Andrije Miloševića udarila na Jelisavetu i Teodosića: Zbog Đeđe društvene mreže gore! (FOTO)

Aleksandra Tomić Đeđa prozvala Jelisavetu Orašanin

Supruga Andrije Miloševića udarila na Jelisavetu i Teodosića: Zbog Đeđe društvene mreže gore! (FOTO)

Glumica Aleksandra Tomić Đeđa poznata je po neverovatnom šarmu i smislu za humor, a Andrija i ona važe za jedan od najduhovitijih parova na domaćoj javnoj sceni. I ovoga puta uspela je da nasmeje ljude na mrežama tako što je Aleksandra Tomić Đeđa prozvala Jelisavetu Orašanin.

Pročitajte: Da li biste vi smeli ovako da izađete iz kuće? Supruga Andrije Miloševića na premijeru došla U PIDŽAMI! Dobro ćete pogledati fotke

Naime, Đeđa i Andrija počeli su zajedno da posećuju teretanu, kako bi svoj izgled doveli do perfekcije, a kako Jelisaveta i Teo važe za jedan od najzgodnijih parova poznatih javnosti, ona je duhovito napisala „Jelisaveta i Teo na aparatima”, aludirajući da će im Andrija i ona uskoro postati konkurencija.

Instagram

 

Jelisaveta se ovome slatko nasmejala i objavila snimak svog supruga iz teretane, koji takođe posvećeno trenira za novu košarkašku sezonu koju je otpočeo u „Crvenoj zvezdi”.

Instagram

 

Jelisaveta je takođe u nekoliko navrata pokazivala svoje treninge na mrežama i nikada nije krila da su oni tajna njenog besprekornog izgleda.

Komentari (0)

Loading