Celebrity News

Jelisaveta Orašanin otela dečka OVOJ PEVAČICI! Danas je uspešan menadžer i otac dve devojčice (FOTO)

Bivši dečko Jelisavete Orašanin bio je sa ovom poznatom pevačicom

Jelisaveta Orašanin otela dečka OVOJ PEVAČICI! Danas je uspešan menadžer i otac dve devojčice (FOTO)

Ata Images

Kada je 2015. godine dospela u žižu medijskog interesovanja, Jelisaveta Orašanin se zabavljala s bivšim dečkom Rade Manojlović, košarkaškim menadžerom Momirom Gajićem.

Tada je, sad već bivši dečko Jelisavete Orašanin, imao izvesne probleme u vezi s mladom glumicom, upravo zbog Rade, pisali su mediji.

Pisalo se da je Momir Jelisavetu osvojio neposredno nakon raskida sa Vukom Kostićem, kada je otputovala u Ameriku, gde je izvesno vreme živela, ali i otpočela romansu s Momirom.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin otišla od kuće u zagrljaj Kanađanina! Ko je zgodni muškarac zbog kog je glumica napustila Teodosića? (FOTO)

– Jelisaveti je toliko stalo do Momira da sve čini kako bi bili zajedno. S obzirom na to da on radi u inostranstvu, u Turskoj i Americi, svakog dana se čuju po nekoliko puta, razmenjuju poruke, a oboje znaju gde se ko nalazi u bilo kom trenutku. Iako zasad sve funkcioniše kao pod konac, postoji jedna stvar koja lepoj glumici ne da mira. Naime, njoj smeta to što Momir i dalje u telefonu ima fotografije iz perioda kad je bio srećan s Radom – rekao je neimenovani izvor za pomenuti medij svojevremeno.

Arhiva Hello!

 

– Nju to baš muči, i s vremena na vreme mu indirektno skrene pažnju da joj to smeta. Ona želi da Momir definitivno raskrsti s prošlošću i uspomene ostavi tamo gde im je i mesto – u zaboravu. Pošto joj to ne polazi za rukom, Jelisaveta je pomoć potražila i od Gajićeve sestre, koja je i kumovala njihovom poznanstvu. Zamolila ju je da popriča s bratom i reši taj problem – dodao je izvor.

Tada je glumica sve navode oštro demantovala, a Momir je ubrzo postao bivši dečko Jelisavete Orašanin, koja je kasnije svoje srce poklonila Milošu Teodosiću.

Danas je Momir Gajić oženjen i sa suprugom Ninom ima dve ćerke.

Komentari (1)

Loading