Celebrity News

Sad ću da vam kažem ko je ona! Ljlljana Blagojević o izabranici Lazara Ristovskog - Nije ona glumica...

Veza Lazara Ristovskog i Anice Lazić u centru pažnje javnosti

Sad ću da vam kažem ko je ona! Ljlljana Blagojević o izabranici Lazara Ristovskog - Nije ona glumica...

Otkako se razveo, nagađalo se s kim je glumac u vezi. Brak dug 42 godine je srušen, a svi su se pitali zbog koga. Glumac tvrdi da je u novu ljubav uplovio tek posle razvoda, a veza Lazara Ristovskog i Anice Lazić je glavna tema javnosti.

Prva fotografija Lazara Ristovskog s novom devojkom Anicom Lazić srušila je Instagram. Osim što je objavio fotografiju sa Anicom Lazić, glumac je za domaće medije potvrdio da je srećan u novoj vezi.

Pročitajte: Lepa, mlada i uspešna - Ko je Anica Lazić, devojka Lazara Ristovskog FOTO

Između njih je razlika čak 39 godina zbog čega je novopečeni par na meti komentara. Nije odolela da prokomentariše ni glumica Ljiljana Blagojević.

Glumac Lazar Ristovski sa devojkom, glumicom Anicom Lazić, piše kao komentar uz fotografiju koja je juče izazvala pravu buru.

x/milica nisic

 

 

– Nije glumica. Gluma joj je hobi – napisala je Ljiljana Blagojević.

 

Podsetimo, Lazar Ristovski razveo se prošle godine od supruge Danice posle 42 godine braka, o čemu je prvi put govorio za magazin „Gloria”.

– Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od četrdeset godina – rekao je Ristovski za taj magazin i dodao da je bilo teško doneti ovakvu odluku.

Komentari (0)

Loading