Celebrity News

Prve slike roditelja Aleksandre Radović otkrile pravu istinu o njenom poreklu! Upoznajte Zorana i Zorku (FOTO)

Roditelji Aleksandre Radović najveća su podrška i uzor kantautorki

Prve slike roditelja Aleksandre Radović otkrile pravu istinu o njenom poreklu! Upoznajte Zorana i Zorku (FOTO)

Roditelji Aleksandre Radović skromni su ljudi koji su ćerkama poklonili ono najlepše što otac i majka mogu, a to su ljubav, spokoj, zaštita i podrška.

Upravo zahvaljujući njihovom osloncu pop zvezda danas je tu gde jeste, na samom vrhu domaće pop scene. Osim toga, samohrana je majka, dobar prijatelj i saradnik, a njeni učenici iz muzičke škole tvrde da je i fantastičan predavač.

Pročitajte: Za ovo što je uradila nema oproštaja - Evo zašto je Jovana Joksimović prekinula svaki kontakt sa tada najboljom drugaricom Aleksandrom Radović

Ugledajući se na oca Zorana i majku Zorku, koji su iz Bogatića, gde su i Aleksandra i njena sestra odrasle, pevačica je skrojila život prema strogim patrijarhalnim i pravoslavnim merilima.

 

 

Okrenula se Bogu, porodici i publici, a dosta se promenila i u komunikaciji sa fanovima preko društvenih mreža.

Instagram

 

Uprkos tome, retki su trenuci kada ona privatnost deli s javnošću, ali nedavni prekrasni povod naveo ju je da fotografiju svojih roditelja objavi na Instagramu uz emotivnu poruku.

– Danas želim da čestitam mojim voljenim i hrabrim roditeljima ZLATNU SVADBU – punih 50 godina braka!  Uspeli su da nas vaspitaju, odškoluju, dočekaju da se ostvarimo u profesiji, ali i kao roditelji. Samo mi znamo kakva je veličina i kolika snaga njihove žrtve… U dobru i zlu, uvek jedno uz drugo i uvek tu za nas, velike i odrasle ljude, ali ipak njihovu malu decu.

Instagram

 

– Volim vas i dok vas gledam, i dok vas zamišljam, i kada ste sa mnom i kada niste, pre nego što legnem na spavanje, kada otvorim oči i pogledam u jutro – Gospode, slava Ti i hvala što su moji i što ih imam.

Srećno. Volim vas – napisala je Aleksandra očigledno izuzetno ponosna na oca i majku, koji takođe imaju otvorene profile na Instagramu, ali ih drže pod ključem.

Pročitajte: Ćerka Aleksandre Radović prava je lepotica! Upoznajte Ninu Zeremski koju je pevačica dobila sa poznatim biznismenom (FOTO)

Interesantan je podatak da Zoranu u opisu stoji ime i prezime, dok Zorki kratko i jasno „kraljica sam”. Ovaj detalj mnoge je nasmejao do suza, drugi su, pak, konstatovali da je sada jasno na koga je Aleksandra ponosna i prepuna samopouzdanja.

Instagram

 

 

Roditelji Aleksandre Radović bili su, i još su, pevačicin uzori u svemu. Nažalost, što se braka tiče, nije uspela da ih isprati i sačuva svoj

sestra aleksandre radovic, jelena basta Instagram

 

Kada je ljubavi nestalo, razvela se, ali i tu je podršku našla u najmilijima.

Komentari (0)

Loading