Celebrity News

Ćerka Aleksandre Radović prava je lepotica! Upoznajte Ninu Zeremski koju je pevačica dobila sa poznatim biznismenom (FOTO)

Ćerka Aleksandre Radović pevačicin je najveći pokretač

Ćerka Aleksandre Radović prava je lepotica! Upoznajte Ninu Zeremski koju je pevačica dobila sa poznatim biznismenom (FOTO)

Pop pevačica Aleksandra Radović svoju privatnost kao i emotivne izbore radije bira da sačuva daleko od očiju javnosti, te su njene izjave za medije uglavnom vezane za blistavu karijeru na kojoj joj mnogi mogu pozavideti. Ono što je poznato javnosti jeste njena veza sa Aleksandrom Zeremskim koju je dugo krila. Ćerka Aleksandre Radović i biznismena došla je na svet kao plod velike ljubavi, međutim idila nije dugo potrajala, a pevačica je samo mesec ipo dana od rođenja Nine ostavila biznismena o čemu nikada nije govorila javno.

Pročitajte: Aleksandra Radović nadmašila samu sebe! Evo kojim potezom se kvalifikovala za majku godine i šta na to kaže njena naslednica (FOTO)

Story arhiva

 
 
 

Ćerka Aleksandre Radović mamin je čitav svet, a o tome koliko su povezane te da je mnogo toga podredila svojoj mezimici, pevačica je otkrila jednom prilikom ističući da se na mnoge poteze u životu odlučila upravo zbog Nine i zbog toga što je samohrana majka: 

- Svakoj majci je dete pokretač u životu. Mislim da je Bog namestio tako da žena, kad postane majka, dobije neku nadljudsku snagu i uz Božiju pomoć može mnogo da završi, uradi, postigne. Nina je moj veliki pokretač i razlog zbog kog radim milion stvari. Da se nisam ostvarila kao majka, verovatno bih bila uskraćena za ogromnu količinu ljubavi koje dete pruža i koja pokreće da uradite i ono što niste mislili da možete - rekla je Aleksandra.

Pročitajte: Mesec dana nakon rođenja devojčice, ljubavi je došao kraj - Njegovo prezime nosi ćerka Aleksandre Radović (FOTO)

 

Jedna od retkih fotografija na kojima možemo videti kako izgleda ćerka Aleksandre Radović, osvanula je pre  nekoliko meseci na društvenoj mreži "Instagram" kada je pevačica svoju naslednicu odlučila da obraduje prelepim putovanjem kao iznenađenje za kraj školske godine i odličan uspeh.

Naime, pevačica je sa još dve drugarice, među kojima je i voditeljka Irina Vukotić, organizovala izlet u Antibe u Francuskoj, a na ludom putovanju Nini Zeremski društvo je pravila i Iriinina ćerka Iskra. Fotografija je pobrala mnoštvo lepih reči i lajkova i svi se slažu da je Aleksandra Radović divna i posvećena majka kojoj je sreća ćerke na prvom mestu.

Komentari (1)

Loading
Ex faca

08:57 27.11.2022

Dve stvari bune: 1. Jel taj Zeremski tolko lep il šta, ili ga novčanik čini lepšim? 2. Lako je samohranoj majci kad nesamohrani otac deteta upumpava novac za dete. Za pevanje I muzičku karijeru kapa dole i naklon do poda