Celebrity News

Prepoznajete li dečaka sa slike? Dva puta se razvodio, ima dva sina, bio je u vezi i s pevačicom, a sada voli mnogo mlađu koleginicu

Fotografija iz detinjstva otkrila sve što je godinama skrivano

Prepoznajete li dečaka sa slike? Dva puta se razvodio, ima dva sina, bio je u vezi i s pevačicom, a sada voli mnogo mlađu koleginicu

Fotografija iz detinjstva poznatih, dokazano je, privlači veliku pažnju javnosti. 

U tih par kadrova stiče se, uistinu, površan utisak o tome kako su voditelj, voditeljka, muzičar, pevačica, sportista ili pak glumac, glumica ili manekenka odrastali, da li su odgajani u ljubavi, u kakvom su materijalnom okruženju živeli i još mnogo toga..

Pročitajte: Možete li da ga prepoznate? Dečak sa slike je danas veoma poznat u Srbiji, a iza ove fotografije krije se burno detinjstvo

Sve to vrlo je zanimljivo onima koji te osobe mogu videti samo na TV ekranima ili pak naslovnim stranama magazina, stoga im zavirivanje u njihove živote, posebno u period detinjstva, dođe kao dnevna trač „poslastica”.

Petar Strugar sa prvom suprugom - Privatna arhiva/ Story press

 

Retki su oni kojima je otkrivanje nečije prošlosti dosadno i nezanimljivo, ostali su vrlo radi da zavire u svaki segment omiljenog lika iz serije ili muzičkog spota.

Upravo iz tog razloga mi vam ovog jutra predstavljamo fotografiju iz detinjstva glumca Petra Strugara.

Instagram

 

Dramski umetnik, poreklom iz Crne Gore, odrastao je u Budvi.

Druga supruga Petra Strugara i sin / Aleksandar Jovanović Cile

 

Njegova porodica tamo ima veliko imanje, apartmane, maslinjake te se može konstatovati da je još kao dečak živeo u luksuzu, dok danas tamo obožava da provodi vreme sa svoja dva sina koja je dobio iz dva braka.

Pročitajte: Devojka Petra Strugara objavila DIVNE vesti - Intimna ceremonija u crkvi, venčanica je kao iz mašte! Pogledajte prelepe slike sa venčanja

Okružen najmilijima, u zdravlju i blagostanju, bio je radostan dečak koji je uživao u pažnji na porodičnim dešavanjima, kada se prvi put i uočilo da je nadaren za scenu.

Ata Images

 

Slika na kojoj čini se da nema ni godinu dana obišla je društvene mreže, a nema koga crnooki dečačić u mornarskom odelu nije raznežio.

Očekivala se reakcija i njegove devojke, glumice Nine Nešković, ali ona je izostala.

 

 

Komentari (0)

Loading