Celebrity News

Da li nas to oči dobro služe? Jovana Joksimović uvukla majicu u pantalone pa pokazala stomačić: Predivno joj stoji (FOTO)

Izgled Jovane Joksimović dosta se vremenom korigovao

Da li nas to oči dobro služe? Jovana Joksimović uvukla majicu u pantalone pa pokazala stomačić:  Predivno joj stoji  (FOTO)

Miša Obradović

Izgled Jovane Joksimović, pored inteligencije i novinarskog talenta, oduvek je bio osnovno oružje lepe voditeljke, danas i urednice jutarnjeg programa K1 TV, čija je i vlasnica.

Jovana sve čini kako bi izgledala besprekorno. Iako tajnu svoje nege ne deli s pratiocima na Instagramu, svi se slažu da ona i te kako dosta vremena posvećuje odabiru kozmetičkih proizvoda koje će koristiti, redovno obilazi estetske centre, a spekuliše se da je uvek bila među prvima kada je trebalo isprobati beauty novitete.

Pročitajte: Ostavila ga 15 dana nakon veridbe, pa dobio dete sa poznatom pevačicom - Biznismen bio velika ljubav Jovane Joksimović

Zaključak je da je odličan izgled Jovane Joksimović rezultat napornog rada, brige o zdravlju, regulisane ishrane i treninga koje mama Koste, Ane i Srne ne preskače.

Instagram

 

I nakon rođenja dece nastavila je disciplinovano da vežba, a upravo to je razlog zbog kog su se svi začudili kada se stomačić nedavno ocrtao na Jovaninim pantalonama.

Istini za volju, mnogima je delovao kao trudnički, ali ipak se došlo do drugog zaključka. Jovana je loše stala prilikom slikanja te da je stomak, kojeg inače nema ni nakon dva porođaja, sasvim slučajno došao do izražaja.

Instagram

 

Još jedna mogućnost, koju pojedini fanovi voditeljke ne odbacuju, jeste da je tokom leta ona dobila kilogram-dva, što se odmah odrazilo.

Pročitajte: KUME, ZAR I TI? Jovana Joksimović se posle dve godine javno obratila Srđanu Predojeviću, ove reči joj NIKAD NEĆE OPROSTITI

Šta god da je u pitanju svi su ubeđeni da će supruga Željka Joksimovića sve to vrlo brzo dovesti u red, iako muzičar voli sve njene faze, posebno obline.

 

 

Komentari (0)

Loading