Lifestyle

Ana Stanić i u petoj deceniji izgleda poput top modela: Tajna je u ishrani od koje ne odstupa, a ovo su neki od saveta zlata vrednih

Ishrana Ane Stanić umnogome utiče na njen fantastičan izgled

Ana Stanić i u petoj deceniji izgleda poput top modela: Tajna je u ishrani od koje ne odstupa, a ovo su neki od saveta zlata vrednih

Ishrana Ane Stanić korigovana je zbog zdravlja.

Pevačica Ana Stanić pored muzičkog izraza kojem je decenijama verna, nikoga ne ostavlja ravnodušnim ni svojom atraktivnom pojavom, pozitivniom energijom i harizmom kojom pleni.

Instagram

 

 

Kako je sama u više navrata isticala, lepota prvenstveno dolazi iz ličnog unutrašnjeg mira, lepa žena je zdrava žena i obratno, a odličnu formu i odličan izgled pevačica održava zahvaljujući zdravom stilu života.

Budući da se pre nekoliko godina suočila sa zdravstvenim problemom, insulinskom rezistencijom, ishrana Ane Stanić morala je znatno biti korigovana, a izmenjeni jelovnik koji je počela da praktikuje dosta joj je pomogao da ovaj problem drži pod kontrolom.

Pročitajte: Ana Stanić pokazala sina! Vuk je sada veliki momak, pogledajte u kakvog je lepotana stasao (FOTO)

Kada je hrana u pitanju pevačica je iz korena izmenila svoje navike, međutim kako je ispričala za "Lepotu i zdravlje", za to joj nije bio potreban preveliki napor, budući da je oduvek bila ljubitelj zdrave hrane

Instagram

 

 

- Neka glavna pravila kojih se držim su izbegavanje belog brašna, pržene hrane, ali ponekad „zgrešim” kada je slatko u pitanju. Problem mi nije izbegavanje pržene hrane i belog brašna, samo šećer je ono čega mi ponekad fali. Jedem dinstanu hranu, u koje se potom doda maslinovo ulje, a umesto testenine od belog brašna biram integralne špagete - rekla je za pomenuti magazin i dodala:

Pročitajte: Ona u kristalima, mladoženja lep kao Apolon! Pogledajte fotografije sa venčanja Ane Stanić, OVU venčanicu više niko nikad nije obukao

- Često sama spremam, uglavnom od onog što nađem u kuhinji, a sve su to jela koja nisu komplikovana za pripremu. Jedem i po restoranima, jedino što vodim računa šta naručujem. Recimo, biram grilovanu hranu. Pečeno ili grilovano meso uvek mogu da naručim, supe takođe. Ako jedem pastu, naručim opciju s integralnim špagetama. Salate jedem, kao i sve vrste ribe - rekla je pevačica koja je sada putem svog "Instagrama" postavila fotku iz restorana, oduševljena što je na meniju veganska hrana.

Instagram

 

 

Ona je ovim putem svima želela da preporuči nekoliko ukusnih i veoma zdravih obroka, a svi oni koji žele da izgledaju tako fit i formu održe na zavidnom nivou, nesumnjivo će slediti njen primer i isprobati neke od saveta kada je ishrana Ane Stanić u pitanju.

Komentari (0)

Loading