Celebrity News

OTKRIVAMO šta jede Milan Stanković dok je na manastirskom postu! Zbog ove ishrane smršao je više od 15 kilograma (FOTO)

Ishrana Milana Stankovića korigovana je znatno nakon što se pevač okrenuo pravoslavlju

OTKRIVAMO šta jede Milan Stanković dok je na manastirskom postu! Zbog ove ishrane smršao je više od 15 kilograma (FOTO)

Ishrana Milana Stankovića odllična je za sve one koji se muče s viškom kilograma. 

Čak i vrapci na grani znaju da je muzičar i nekadašnja „Grandova” zvezda batalio muziku na neko vreme, te da se posvetio crkvenom načinu života, što je rezultiralo i korekcijom u ishrani.

Već nekoliko godina Milan obilazi manastire, često tamo konači, a po svoj prilici, potpuno se okrenuo monaškom načinu života, dok se jedno vreme verovalo i da će se zamonašiti.

Pročitajte: Sad je kasno da se kaješ! Bivši dečko razvezao jezik o Radi Manojlović, izneo detalje... Zbog njega je ponižena i na stubu srama

Monah nije postao, ali je po svemu sudeći, dobar deo tog života prihvatio. Umerenost iliti skromnost kao jedan od ideala, duboko ukorenjen u pravoslavlju, postao je Milanova zvezda vodilja, koji više nema naviku da se prejeda, već jede količinski taman toliko koliko je neophodno da se zasiti.

Instagram

 

Da se zaključiti da ishrana Milana Stankovića ne podrazumeva nikakva posebna odricanja kada je o namirnicama reč, ali traži umerenost, uobročavanje.

Instagram

 

To što je pevač drastično smršao u kratkom periodu najbolji je dokaz da je njegov novi način obedovanja efikasan.

Pročitajte: Milan Stanković bolestan! Prve slike iz bolničkog kreveta srce kidaju, a tek što je počeo da pravi melem protiv kancera (FOTO)

Prema poslednjim fotografijama, primetno je da je smršao više od 15 kilograma, što je fantastičan uspeh i povod da sebi da malo oduška i povremeno pojede kolač, recimo baš tiramisu.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading