Celebrity News

Jelena Bačić Alimpić se povredila! Javila se iz klinike... Bol je bio nesnosan

Zdravlje Jelene Bačić Alimpić ponovo je upitno

Jelena Bačić Alimpić se povredila! Javila se iz klinike... Bol je bio nesnosan

Zdravlje Jelene Bačić Alimpić do pre koju godinu bilo je odlično. Nekadašnja voditeljka, a danas uspešna književnica, tvrdila je u šali da se toliko dobro oseća da volu rep može da iščupa, te da nije sklona prehladama niti bilo kojim drugim vrstama oboljenja.

Otpornost je videla u dobrom imunitetu, koji proizlazi iz dobre vitaminske ishrane ali ko se nadao da će se njeno stanje preko noći promeniti.

Pročitajte: Kuhinja Jelene Bačić Alimpić san je svake domaćice! Evo kako ju je uredila - Ostrvo od posebnog kamena i drveta će vas oduševiti (FOTO)

Nažalost, pre koju godinu polomila je rame i nadlakticu, nakon čega je usledilo zahtevno lečenje i oporavak, a posledice preloma i dan-danas oseća.

Instagram

 

Tek 80 posto pokretnosti ruke nakon fizikalnih terapija Jelena je vratila, dok je bol nestao tek po odlasku kod kiropraktičara, ali se i vratio.

Uprkos masažama i aparatima, rame je odreagovalo na preveliku količinu rada. Autorka nekoliko romana preforsirala se. Napisala je roman za odrasle i dečju knjigu koju je posvetila svojoj unuki Mili, što je dovelo do novih-starih tegoba.

Instagram

 

S prvim znacima bola ona se javila popularnom kiropraktičaru Đorđu, u čijoj ordinaciji se snimala pa snimak podelila s pratiocima na Instagramu.

Pročitajte: Jelena Bačić Alimpić prefarbala svoju crnu kosu! Drastično je promenila imidž - Suprug ne veruje šta vidi, nije se u tu ženu zaljubio (FOTO)

– Posle preloma ramena i nadlaktice išla sam na fizikalnu terapiju, međutim, došla sam do pokretljivosti ruke 80 posto, ali sam onda besomučno počela da pišem. Napisala sam dve knjige, jednu za male drugu za velike i stanje mi se pogoršalo. Tada sam čula za gurua, kiropraktičara Đorđa i eto, nakon nepune dve nedelje osećam značajno poboljšanje – pojasnila je Jelena u videu koji je podelila na Instastoriju i otklonila misteriju zašto leži u bolničkom krevetu i kako se oseća.

Instagram

 

 

Zaključak je da je zdravlje Jelene Bačić Alimpić pod kontrolom, te da od nje same zavisi u kojoj meri će bolovi koje godinama u predelu ramena trpi biti intenzivni. Suprug sudija Alimpić uz nju je, kao sin i snaja koji joj u svemu pomažu.

 

 

Komentari (0)

Loading