Lifestyle

Kuhinja Jelene Bačić Alimpić san je svake domaćice! Evo kako ju je uredila: Ostrvo od posebnog kamena i drveta će vas oduševiti (FOTO)

Dom Jelene Bačić Alimpić moderan je kutak, inspirativan za stvaranje

Kuhinja Jelene Bačić Alimpić san je svake domaćice! Evo kako ju je uredila: Ostrvo od posebnog kamena i drveta će vas oduševiti (FOTO)

Dom Jelene Bačić Alimpić često je bio pred očima javnosti, jer književnica, a bivša voditeljka ništa ne krije od svojih fanova na Instagramu. Dnevni boravak najčešće je do sada ona fotografisala pa objavljivala na društvenim mrežama, kuhinju s druge strane do sada je uglavnom odbijala da pokaže.

Moderno uređeni viseći delovi izrađeni od belog medijapana sa skrivenim ručkama posebno upadaju u oči na prvoj Jeleninoj slici ovog dela stana.

Pročitajte: Jelena Bačić Alimpić prefarbala svoju crnu kosu! Drastično je promenila imidž - Suprug ne veruje šta vidi, nije se u tu ženu zaljubio (FOTO)

Takođe je tu vrhunska bela tehnika sa rernom, šporetom ravna ploča, mikrotalasnom, mašinom za sušenje veša, alii multipraktičnim frižiderom.

Boško Karanović

Sve to je stalo u skromni kutak koji se nastavlja na trpezariju i dnevni boravak, a našlo se mesta i za predivno dizajnirano ostrvo od drveta i posebnog kamena, sa dve barske stolice i crnim visećim osvetljenjem.

Upravo zbog svih ovih detalja koji se do sada u medijima nisu mogli videti, dom Jelene Bačić Alimpić ponovo je u fokusu insteresovanja publike, koja voli da zaviri u stanove poznatih.

Instagram

 

Jelenina nekretnina od pre par godina postala je oaza mira u kojoj trenutno samo ona i suprug sudija Alimpić žive.

Pročitajte: Jelena Bačić Alimpić se skinula u kupaći - Bez stida pokazala kako zaista izgleda telo žene koja ima unuče (FOTO)

Sin joj se oženio, dobio je i ćerkicu te je započeo život u sopstvenom stanu, ćerka s druge strane živi i studira u inostranstvu te tek povremeno dođe.

Instagram

 

 

Tada iz Jelenine kuhinje dopiru mirisi najlepših vojvođanskih specijaliteta.

Komentari (0)

Loading