Celebrity News

Aleksandra Šapića OSTAVILA SUPRUGA: Spakovala je decu i napustila porodični dom, reči koje mu je uputila na odlasku slomiće i najtvrđa srca

Supruga Aleksandra Šapića ne živi više ovde

Aleksandra Šapića OSTAVILA SUPRUGA: Spakovala je decu i napustila porodični dom, reči koje mu je uputila na odlasku slomiće i najtvrđa srca

Boško Karanović

Lepotom i gracioznošću supruga Aleksandra Šapića može se pohvaliti, istovremeno Milica Šapić neko je u čiju inteligenciju ne treba sumnjati. Shvativši da će želja bivšeg vaterpoliste da se bavi politikom uz bonuse čitavoj porodici doneti i nedaće ona je odlučila da spakuje kofere i sa decom se odseli iz zemlje.

Pročitajte: Daleko od pogleda: Zavirite u luksuzni stan novog gradonačelnika Aleksandra Šapića u kom živi sa suprugom i sinovima (FOTO)

O čemu se tu tačno radi i kada se to dogodilo pojasnio je bivši vaterpolista i zlatni reprezentativac u jutarnjem programu Happy TV. Njegovo obrazloženje odgovor je na pitanje Milomira Marića zašto u toku tragedije sa OŠ "Vladislav Ribrikar" nije bio u Srbiji.

- Moja žena već osam godina živi i radi u inostranstvu, ja o tome nikada nisam pričao. Nije želela da živi ovde dok se ja bavim politikom. Rekla mi je: "Dok se baviš time, ja ovde neću da živim". Mogao sam da se razvedem, ali bih onda decu viđao još ređe. Kad god mogu idem kod moje žene i dece, bili su prvomajski praznici i bio sam tamo jer oni nisu mogli da dođu ovde - kazao je Šapić, čime je šokirao čitavu javnost.

Pročitajte: Skrivena od pogleda: Pogledajte kako izgleda luksuzna vila Aleksandara Šapića u kojoj živi sa tajanstvenom suprugom i sinovima FOTO

Supruga Aleksandra Šapića očigledno je učinila ono što je najbolje za porodicu, a da li će to na duže staze biti dobro i za njen brak sa bivšim sportistom vreme će pokazati.

Gradonačelnik Beograda nije otkrio gde mu žive supruga i deca, ali prepostavlja se da je u pitanju Trst, gde Šapić poseduje nekretninu.

Komentari (0)

Loading