Celebrity News

Bez najave! Mirjana Antonović stigla u Beograd, Miroslav ne sluti šta se sprema (FOTO)

Ljubavnica Miroslava Ilića stigla u Beograd

Bez najave! Mirjana Antonović stigla u Beograd, Miroslav ne sluti šta se sprema (FOTO)

M.M./ATA Images

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića ponovo je stigla u Beograd. Od kada je poslednji put bila u Srbiji, na ročištu s Miroslavom Ilićem, s kojim vodi borbu za dokazivanje očinstva njenom sinu Devinu, Mirjana se vratila u Ameriku, gde je boravila četiri meseca.

Sada se ponovo vratila u Beograd, ali ovoga puta sin Devin nije sa njom. Došla je u pratnji svoje ćerke Dijane, koju je dobila u braku sa svojim suprugom, vlasnikom ugledne kompanije „Antonovich furs”.

Pročitajte: Njegovu majku MRZI, a evo šta supruga Miroslava Ilića misli o Devinu - Detalji Gordaninog telefonskog razgovora će vas šokirati

Lepa Dijana uspešna je doktorka, koja u srećnom braku ima dvoje dece.

Facebook

 

Ovoga puta bivša ljubavnica Miroslava Ilića prilikom dolaska u Beograd imala je određene neprilike, doduše nevezane za slavuja iz Mrčajevaca. Po dolasku za Beograd, porodica je ostala bez kofera, koje su nešto kasnije pronašli. O tome je Mirjana uz niz fotografija pisala na svom Facebook nalogu. 

 

 

Da li su majka i ćerka došle samo na odmor ili je reč o novom procesu koji očekuje Antonovićevu i Miroslava, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading