Celebrity News

Njegovu majku MRZI, a evo šta supruga Miroslava Ilića misli o Devinu: Detalji Gordaninog telefonskog razgovora će vas šokirati

Mirjana Antonović i Gordana Ilić obavile su neprijatan telefonski razgovor

Njegovu majku MRZI, a evo šta supruga Miroslava Ilića misli o Devinu: Detalji Gordaninog telefonskog razgovora će vas šokirati

Ata Images

Mirjana Antonović sredinom prošle godine i zvanično je potvrdila da je sud u Beogradu doneo presudu da biološki otac njenog sina Devina jeste pevač sa kojim je godinama vodila borbu oko starateljstva, a novi detalji o njihovom odnosu neprestano isplivavaju u javnost. Većinu je otkrila upravo bivša ljubavnica Miroslava Ilića, koja je i otpočela čitavu priču, a u svojoj knjizi "Ovo malo istine" ona je između ostalog otkrila i da su ljubavnica i žena proslavljenog pevača, Mirjana Antonović i Gordana Ilić imale jedan neprijatan telefonski razgovor te da su u istom iznete jezive pretnje njoj i njenom sinu.

- U osmom mesecu trudnoće zadesila sam se u Beogradu u stanu moje sestre Jelice. Provodile smo uobičajeno prepodne uz čaj, slatke medenjake i još slađe razgovore. Pričale smo o imenu Kristijan, koje je, inače, Miroslav odabrao, i planovima za našeg sina koga smo s nestrpljenjem iščekivali. Jelica je skoknula do prodavnice kada je zazvonio telefon u hodniku.

Pročitajte: Ljubavnica Miroslava Ilića objavila vesti koje će SLOMITI SRCE pevaču i naterati ga da je pozove - Devin je od danas zvanično…

Ata Images

 

"Ovde Gordana Ilić, ko je to tamo, bre?", upitao je hrapavi ženski glas sa one strane slušalice.

"Mirjam Antonović ovde, izvolite", rekla sam.

" A ti si ta Amerikanka? Otimačica muževa? Nije ti dosta što si ga zavela, još ćeš i dete da mu rodiš? Slušaj ti, belosvetska fufo, neće to tako moći kako ste vi to zamislili!’ Ako ti rodiš to dete, ubiću i njega, i tebe, i Miroslava, i našu decu, i sebe na kraju!’, siktala je u slušalicu."

Pročitajte: Tajni telefonski razgovori i prepiske sa Miroslavom - Mira Antonović sve objavila na Fejsbuku, Gordani će se SVET SRUŠITI (FOTO)

Mirko Tabašević

 

"Gospođo Gordana, smanjite doživljaj i ton, molim vas, za sve što vas zanima u vezi s masovnom egzekucijom konsultujte se sa vašim suprugom, a mojim verenikom Miroslavom", rekla sam mirnim tonom i pribrano.

"Verenikom? Slušaj ti, drska i bezobrazna ženo, ja sam mu zakonita žena i ja se pitam za sve, a ne ti! Ti si jeftina zabava, koju ću ja eliminisati, jer mu nisi ni prva, a ni poslednja!"

Pročitajte: Mira Antonović se oglasila i priznala: SVE o Devinu je bila LAŽ!

Privatna Arhiva

 

 

"Gospođo Ilić, ja zaista niti mogu niti želim da razgovaram sa vama na ovaj način, jer ne razumem ovakav način komunikacije. Drago mi je da smo se upoznale i nemojte me više nikada uznemiravati, imajte obzira da sam trudnica, i vi ste bili dva puta, tako da znam da ćete me razumeti, doviđenja zauvek!"

- Pozlilo mi je od tog poziva. U glavi mi je odjekivala pretnja za ubistvo mog nerođenog deteta. Bilo mi je žao Miroslava - napisala je Mirjana u pomenutoj knjizi.

Komentari (0)

Loading