Celebrity News

Znao sam da su joj DANI ODBROJANI: Oglasio se Miroslav Ilić i zaprepastio sve vestima, od Devina ni traga ni glasa

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića dobila što joj pripada

Znao sam da su joj DANI ODBROJANI: Oglasio se Miroslav Ilić i zaprepastio sve vestima, od Devina ni traga ni glasa

Ata Images

Skoro čitav Balkan upoznat je sa tim da je bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, odvela pevača pred sud pravde sa željom da dokaže da je on otac njenog sina jedinca Devina. Zna se i da je potraživajući DNK analizu ona taj proces dobila, ono što se manje zna je da je "Slavuj iz Mrčajevaca" uzvratio kontratužbom.

Nekadašnji emotivni partneri godinama su se potucali po sudskim hodnicima, godinama su krasil naslovne strane tabloida što je javnost dovelo u zabunu, ko koga sad tuži i za šta.

Privatna Arhiva

 

Navodno, Miroslav je nakon što je dokazano da je on Devinov otac i da mora da prihvati odgovornost, podneo tužbu protiv Mirjane.

Pročitajte: Tajni telefonski razgovori i prepiske sa Miroslavom: Mira Antonović sve objavila na Fejsbuku, Gordani će se SVET SRUŠITI (FOTO)

Njegov advokat kao argument tužbe naveo je to što je bivša ljubavnica Miroslava Ilića sve vezano za suđenje, detalje iz prošlosti i privatnost, iznela u javnost, što po pravilu nije smela.

Ata Images

 

Taj proces po pisanju žute štampe još uvek traje, a dok se ne dokaže ko je u ovom slučaju kriv a ko prav Miroslav se ponaša kao da ništa do sada o njemu na temu nepriznavanja sina nije pisano.

Isto se ponaša i njegova publika, što svedoči prepunim koncertnim halama širom Balkana.

Pročitajte: Gordana Ilić ovo više ne može da izdrži: Mirjana Antonović spremila novi udarac, istina se neće sakriti

Šta god u prošlosti on radio, dobro ili loše, kada zapeva "Luckasta si ti" ili "Božanstvena ženo" sve mu se prašta.

Hitovi koje je tokom više od 6 decenija karijere otpevao neizostavni su deo svakog slavlja, a interesantan je podatak da sve one bile vrcave i brze ili bak balade izazivaju tugu i njemu.

Story arhiva-otac Miroslava Ilića

 

Ispričao je Miroslav za jedan domaći magazin da ga sve sećaju na pokojnu majku koja je preminula u 47. godini života nakon borbe sa opakom bolešću.

Pročitajte: Umrla je veoma mlada, Miroslav Ilić se potpuno slomio, njenu smrt nikada neće prežaliti

Pevač je tada imao svega 25 godina, već je uveliko radio te nije bolesnoj majci mogao da se posveti. Nakon njene smrti razmišljao je i o odustajanju ali su ga njene reči na samrtničkoj postelji vratile na pravi kolosek.

- Mama mi je umrla sa 47 godina, kad je meni bilo 25. Mnogo mi je žao što nije dočekala da vidi da sam nešto napravio i stekao u životu. Mislim da sam sve dobre osobine nasledio od nje. Obožavao sam je, bila je vrlo posvećena i brižna.

Mića Jović

 

- Nikad mi nije bilo teže kad je otišla. Proklinjao sam novac, turneju, karijeru, pesmu... Čak sam se zarekao da više nikad neću uzeti mikrofon u ruke. Osećao sam se kao da mi je pesma ukrala poslednje dane koje sam morao da provedem pored najdraže osobe. Kada sam se vratio iz Bugarske i ugledao majku, znao sam da su joj sati odbrojani - ispričao je Ilić pa objasnio:

Pročitajte: Mira u Americi likuje, Gordana je rekla ZBOGOM: Isplivao dokaz o KRAJU BRAKA Miroslava Ilića

- Rekla mi je: "Sine, pesma je tvoj život, hleb tvoje dece. Znaj, tvoja pesma je potrebna mnogima. Ti sam ne znaš koliko radosti donosiš ljudima koje nikad nisi ni sreo, ni video. To je za tvoju majku, koja te je naučila da pevaš, najveće hvala. Zato, molim te, nastavi sa pesmom, a ja ću se lečiti zamišljajući kako pevaš i veseliš ljude. Obećaj mi da ćeš zbog mene nastaviti da pevaš sve dok te grlo služi i pesma priziva*.

Ata Images

 

 

Komentari (1)

Loading
Maja

21:42 20.07.2023

Ljigavac bio i ostao. Lepo mu je da vara zenu, a ne bi ta ga stignu posledice. Rodjeno dete ne priznaje. Karma ce stici njegovu decu i unuke, to treba da zna.