Celebrity News

PRVA FOTOGRAFIJA nakon 10 godina: Evo kako danas izgleda prva žena Ivana Ivanovića, koja je iznenada nestala posle razvoda (FOTO)

Bivša žena Ivana Ivanovića danas izgleda ovako

PRVA FOTOGRAFIJA nakon 10 godina: Evo kako danas izgleda prva žena Ivana Ivanovića, koja je iznenada nestala posle razvoda (FOTO)

Bivša supruga Ivana Ivanovića, žena u koju se, kako je sam govorio, prvi put istinski zaljubio, i sa kojom je dobio ćerku Stašu, nestala je posle razvoda. Zorica Trivić povukla se iz javnosti i odlučila da svoj život i život ćerkice Staše sačuva što više od radoznalih pogleda.

Iako je u početku sve izgledalo idilično, prva kriza u braku nastupila je 2011. godine, kada se par prvo na neko vreme razdvojio:

Edvard Nalbantjan

- Odlučili smo da se odvojimo na neko vreme i malo sredimo misli. Nije bilo nikakvih svađa, razilaženja, neverstava, promena prezimena i sličnih gluposti koje ste čitali po novinama. Mi smo dvoje ljudi koji su živeli veliku i iskrenu ljubav, a sada pokušavaju da prevaziđu jednu krizu. Centar našeg sveta je Staša i njoj smo najviše posvećeni - oglasio se tada Ivan.

Pročitajte: Ivan iz perioda taksiranja kada je voleo samo nju! Pogledajte bolnu porodičnu uspomenu sa bivšom ženom i ćerkom Stašom (FOTO)

Nije mnogo prošlo, a Zorica Trivić ipak je postala bivša žena Ivana Ivanovića. Staša je tada odabrala da živi sa ocem, ali su o njoj oboje posvećeno brinuli.

Zorica je neko vreme živela u Milanu, uspešan je bankarski službenik, a da se nije mnogo promenila, svedoče poslednje slike koje je Staša objavila sa mamom, a na kojima Zoricu imamo prilike da vidimo posle dužeg niza godina.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading